Gaziantep FK'da sürpriz transfer Franck Boli çıktı geliyor

Gaziantep FK'da sürpriz transfer  Franck Boli çıktı geliyor
Gaziantep Futbol Kulübü’nün anlaşma sağladığı 28 yaşındaki Fildişili santrafor Franck Boli’nin imzaya hazır olduğu ve kısa sürede İstanbul’a geleceği ve sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Macar ekibi Ferencvaros'ta forma giyen 28 yaşındaki Fildişili santrafor Franck Boli için kulübüne resmi teklifi yaparken bu futbolcunun gelmeye hazır olduğu ve Gaziantep Futbol Kulübü’nün teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Franck Boli, geçen sezon Macaristan ligi ve Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadığı 27 maçta 11 gol, 4 asist yapmıştı. Yeni sezonda Gaziantep ile anlaşması halinde Süper Lig’de golleriyle konuşulması beklenen bu oyuncunun en kısa sürede imza atması bekleniyor. Teknik Direktör Erol Bulut’un isteği üzerine alınacak olan Fildişili golcünün kariyerinin iyi olduğu görülüyor.

FRANCK BOLİ KİMDİR? 
Ferencvarosi Budapest takımında Forvet mevkinde forma giyen Franck Boli, 07 Aralık 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir. 180 cm boyunda ve 77 kilo olan Franck Boli, Sağ ayağını kullanmaktadır. 

27 MAÇTA 11 GOL
28 yaşındaki forvet geçen sezon Ferencvarosi formasıyla çıktığı 27 maçta 11 gol ile 4 asist yaptı ve 15 gole katkı sunarken transferin her an netlik kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.