Anlaşma tamam, Abdulkadir bekleniyor

Anlaşma tamam, Abdulkadir bekleniyor
Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak ile prensipte anlaşma sağlarken bu futbolcunun kısa sürede yönetimle masaya oturması bekeniyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezonu Kayserispor'da kiralık olarak geçiren Abdulkadir Parmak ile anlaşma sağladı. 27 yaşındaki futbolcu kontratı bittikten sonra yeniden bordo-mavili takıma katılmıştı. Yeni sezonda Gaziantep Futbol Kulübü’nün formasını giymeye hazırlanan Parmak’ın kısa sürede imza atması bekleniyor. 27 yaşındaki futbolcu, Gaziantep temsilcisinde 1 sezon kiralık olarak forma giyecek.

Abdulkadir Parmak kimdir?
Abdulkadir Parmak  28 Aralık 1994 yılındaTrabzon'da dünyaya geldi. Parmak son olarak Süper Lig takımlarından Kayserispor'da forma giydi. 
Altyapı kariyerine Trabzonspor'un U-18 takımında başlayan futbolcu ardından U-21 takımında oynamaya başladı. Trabzonspor'un ardından 1461 Trabzon ile profesyonel sözleşme imzaladı ve buradaki ilk senesinde Ümraniyespor'a kiralık olarak gönderildi. 2014'te geri döndüğü 1461 Trabzon'da oynadığı 2 sezonda 60 maça çıktı ve 5 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.