Markovic Gaziantep FK'da

Markovic Gaziantep FK'da
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Lazar Markovic ile Gaziantep Futbol Kulübü sözleşme imzaladı. Önceki gün İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçen Markovic, Topuk Yaylası kampına dahil olurken kendisini Gaziantep FK’lı yapan 2+1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Teknik direktör Erol Bulut’un raporu doğrultusunda gündemine bir de kanat oyuncusu alan Gaziantep Futbol Kulübü, Lazar Markovic ile anlaştı. Kırmızı-Siyahlılar, bir dönem Fenerbahçe 'de de forma giyen Lazar Markovic’le 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Markovic'in transferinde teknik direktör Erol Bulut'un başrol oynadığı ve oyuncuyla görüşüp bizzat ikna ettiği ifade edildi.

LAZAR MARKOVIC KİMDİR?
2 Mart 1994 yılında Sırbistan’ın Cacak şehrinde dünyaya gelen Lazar Markovic, futbola Partizan alt yapısında başladı. Henüz 19 yaşında 10 milyon avro bonservis bedeliyle Benfica’ya transfer olan yıldız futbolcu, yüksek hızı, bire birdeki yetenekleriyle dünyanın dev takımlarının dikkatini çekti. 2014 yılında 25 milyon avro bonservis bedeliyle Liverpool’a transfer olan Lazar Markovic, daha sonra sırasıyla Fenerbahçe, Sporting Lizbon, Hull City, Anderlecht ve Fulham formalarını giydi. Kariyerinde 298 resmi müsabakaya çıkan başarılı futbolcu, 52 gol atarken 43 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Lazar Markovic önümüzdeki iki yıl boyunca Gaziantep FK’nın başarısı için ter dökecek.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.