Muhsin Yaşar : Duygusal bir karar aldım

Muhsin Yaşar : Duygusal bir karar aldım
Gaziantep Basketbol takımının yeni transferlerinden Muhsin Yaşar, Gaziantep’te güzel bir sezon geçirmek istediğini belirterek, “Benim için çok duygusal bir karar oldu” ifadelerini kullandı.

FIBA Dünya Kupası Elemeleri'nde Büyük Britanya ile oynayacağı maç öncesinde basın mesuplarıyla buluşan A Milli Erkek Basketbol Takımı'ndan Muhsin Yaşar Gaziantep Basketbol ile güzel bir sezon geçireceklerini söyledi.

DUYGUSAL BİR KARAR ALDIM
Yetiştiği Tofaş'tan ilk kez ayrılan ve gelecek sezon Gaziantep Basketbol için mücadele edecek olan Yaşar, transfer süreci ile ilgili, "Benim için çok duygusal bir karardı. Tofaş kültüründe büyüdüm, yetiştim. Zor bir karardı ama Gaziantep’tekiler ile konuştum. Onlar da beni ikna etti. Bence güzel bir sezon geçeceğini düşünüyorum. Bu sene iyi bir yabancı kadrosunun yanı sıra iyi bir yerli kadrosu var. Benimle birlikte Metin, Can Uğur Öğüt ve Birkan Ağabey, Gaziantep’e geldik. Yabancılarla olacak iyi bir uyumumuzla, geçen sezonki gibi iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 
Yaşar, Büyük Britanya maçı öncesinde ise, biz neredeyse sezon bittiğinden beri idman yapıyoruz. Evdeki maçı kazanmıştık. Bir sürpriz olmazsa, yine kazanacağımızı düşünüyorum. İyi çalıştık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.