Aysun Kayacı 'Jelibon 'Melih Gökçek'le İşte Böyle Kafa Buldu

Aysun Kayacı 'Jelibon 'Melih Gökçek'le İşte Böyle Kafa Buldu
Kayacı yıllar önce, " , Dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela. Niye? "diye sormuştu

Gaziantep'in yakından tanıdığı, Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in " Jelibon " bulundu açıklaması Türkiye geneilinde yankı bulmaya devam ediyor. Gökçek'e en son, manken Aysun Kayacı'dan yanıt geldi.Kayacı, Twitter'den yaptığı paylaşımda yıllar öncesine atıfta bulunarak, " Melih Gökçek ile benim oyum bir mi şimdi?" diye sordu.

Gazeteci Murat Muratoğlu'nun “Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı…” tweeti büyük ilgi görmüş binlerce beğeni almıştı.

Ankara Masası TV yayınına katılan Gökçek, Muratoğlu'nun "6 milyar dolarlık jelibon rezervi" paylaşımını anlattı.Gençlik yıllarını Gaziantep'te geçiren Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı melih Gökçek programda yaptığı açıklamada“... Araştırmış bulmuş ve kapatmışlar. Buralarda petrol olduğu ortaya çıkıyor. Bugüne kadar bunları araştırtmamışlar bile. Şimdi hepsini teker teker buluyor. Sadece Adana’da bulduğu 1 milyar. Adana’da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş. Bu ne anlama gelmiyor bilmiyorum. Bugünkü medyaya baktım. (Fake falan olmasın başkanım? sorusu üzerine) Hayır fake değil. Resmî şey. Arka arkaya bulunuyor.” dedi.

Bunun üzerine manken Aysun Kayacı yıllar önce söylediği "Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, dağdaki çoban'la benim oyum eşit mesela. Niye? Hiç vergisini vermeyen biriyle niye benim oyum eşit. O benim kadar duyarlı benim kadar sorumluluk sahibi bir şekilde yaklaşıyor mu acaba" konuşmasını güncelleyerek, " Melih Gökçek ile benim oyum bir mi şimdi?" paylaşımını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.