Gaziantep FK'da ayrılık zamanı! Muhammet Demir'in yeni takımı belli oldu

Gaziantep FK'da ayrılık zamanı! Muhammet Demir'in yeni takımı belli oldu
Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Erol Bulut ile arası açılan ve bir türlü şans bulamayan Muhammet Demir ile yollar ayrıldı. Golcü futbolcunun Konyaspor ile el sıkıştığı öğrenildi.

Avrupa'daki temsilcimiz Konyaspor, transfere hız verdi. Anadolu Kartalı, Gaziantep FK ile yollarını ayırmak isteyen Muhammed Demir ile anlaştı.
Ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil edecek olan Konyaspor, transfere hızlı girdi. Sporting'den orta saha Paz, sağ bekler Sivasspor'dan Ahmet Oğuz, Altay'dan Cebrail Karayel, Riejka'dan sağ kanat Muric ve orta saha Pavicic'i alan Anadolu Kartalı, son olarak Gaziantep FK'dan Muhammet Demir ile de anlaştı.


Erol Bulut ile arası açıldı
Kırmızı siyahlı takımda özellikle son haftalarda Erol Bulut ile arası açılan ve sıkıntılı bir sürece giren Muhammet Demir Konyaspor'a transfer olacak.


Muhammed Demir'in performansı
Gaziantep FK ile geçen sezon 32 karşılaşmaya çıkan Muhammed Demir, toplam 6 gol kaydetti. 


Sezon başında Gaziantep FK'ya geri dönmüştü
2020-2021 sezonunda da kiralık olarak Gaziantep Futbol Kulübü’nde top koşturan Muhammet Demir, başarılı performansıyla taraftarın memnuniyetini kazanmıştı. Demir, o dönem Gaziantep ekibinde 31 maça çıkmış 15 gol ve 5 asist yapmıştı. Sezon başında ise  tekrardan transferin gerçekleşmesinin ardından Gaziantep Futbol Kulübü taraftarları sosyal medya üzerinden "Evine Hoş geldin Muhammet Demir" paylaşımlarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.