Gaziantep FK'da Adnan Erkan takımla tanıştı

Gaziantep FK'da Adnan Erkan takımla tanıştı
Süper Lig ekibi Konyaspor'un sportif direktörü Adnan Erkan, takımdan ayrıldıktan sonra Gaziantep FK ile anlaşma sağladığını duyururken buradaki son antrenmanda ise futbolcularla tanışarak görevine başladı.

Süper Lig ekibi Konyaspor'dan ayrıldığını duyuran Adnan Erkan, Gaziantep FK ile Sportif Direktörlük konusunda anlaşma sağladığını açıkladı. Erkan, takım ile tanışmaları gerçekleştirerek antrenmanı da takip etti.
Gaziantep FK sosyal medya hesabından açıklama yaparak Adnan Erkan ile anlaşma sağladıklarını duyurdu. Kırmızı-Siyahlılar,  ''Gaziantep Futbol Kulübümüzde, Sportif Direktörlük görevine Adnan Erkan getirilmiştir. Sayın Adnan Erkan’a camiamıza hoş geldin diyor, kulübümüz bünyesi altında başarılar dileriz.'' ifadlerini kullandı.

Adnan Erkan kimdir?
Adnan Erkan 1968 yılında Denizli’de dünyaya geldi. 1986-2003 yılları arasında Denizlispor, Konyaspor, Ankaragücü ve Mersin İdmanyurdu kulüplerinde kaleci olarak görev yaparken, bu süreçte Milli Takımımızın da kalesini korumayı başardı. Aktif futbol hayatının sona ermesiyle birlikte antrenör ve sportif direktör unvanlarıyla Türk Futbolu’na hizmetlerini sürdürdü. UEFA A Lisansı belgesinin yanı sıra Spor ve Spor Yönetimi mezunu olan Adnan Erkan, son olarak Konyaspor’da sportif direktör olarak görev aldı. Adnan Erkan, bundan sonraki dönemde bilgi ve deneyimleriyle kulübümüzün başarısı için görev alacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.