Valmir Veliu'nun Gaziantep'e maliyeti ne kadar?

Valmir Veliu'nun Gaziantep'e maliyeti ne kadar?
Gaziantep Futbol Kulübü, Kosovalı 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Valmir Veliu'yu kadrosuna katarken bu futbolcu 180 bin Euro karşılığında 3 yıllık imza attı. Kırmızı-siyahlı takım genç bir ekip oluştururken Kosovalı oyuncu ise Gaziantep FK’nın Bolu kampına dahil oluyor.

Gaziantep FK, Kosova’nın FC Llapi takımından 22 yaşındaki Valmir Veliu'yu 180,000 Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti. Anlaşma 3 yıllık ve sözleşmeye sonraki satıştan %15 pay maddesi de eklendi. Valmir geçen sezon Kosova Ligi’nin en önemli futbolcularından biriydi. Genç bir ekip oluşturmaya çalışan Gaziantep Futbol Kulübü, Arda Kızıldağ’dan sonra 22 yaşındaki Kosovalı sol kanat oyuncusu Valmir Veliu'yu da kadrosuna dahil ederken genç futbolcu takımının Bolu kampına dahil oluyor.
Kırmızı-siyahlı ekip, geçtiğimiz sezon Kosova Ligi'nde 39 resmi maçta 11 gol, 16 asistlik bir performans sergileyen Valmir Veliu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Valmir Veliu kimdir?
4 Haziran 2000 yılında Kosova’da dünyaya gelen Valmir, futbola ülkesi takımlarından Sadiku’da başladı. Hücum bölgesinde kanatlarda forma giyen 1.77 cm boyundaki Valmir, üstün hızı ve dribling yeteneğiyle adından kısa sürede bahsettirmeyi başardı. Ülkesi Kosova’nın en gelecek vadeden oyuncuları arasında gösterilen Veliu, Kosova Milli Takımı’nın da formasını giymeyi başardı. Özellikle geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri çeken Veliu, 39 resmi karşılaşmaya çıkarken 11 gol atıp tam 16 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Valmir Veliu, önümüzdeki üç sezon boyunca armamızın başarısı için ter dökecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.