Türkiye ve Gaziantep'te Dolar Ve Altın Düşecek mi? Özgür Demirtaş 'Pazartesi günü Türkiye yeni bir ekonomiye uyanacak! ;' dedi

Türkiye ve Gaziantep'te Dolar Ve Altın Düşecek mi?  Özgür Demirtaş 'Pazartesi günü Türkiye yeni bir ekonomiye uyanacak! ;' dedi
Türkiye'de Döviz ve Altın bir anda düştü...Döviz ve altın hafta sonunda Cuma gecesi düşmüştü...Ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş piyasaların açılacağı gün olan 27 Haziran 2022 Pazartesi gününü işaret etti!

DÖVİZ VE ALTINDA SERT DÜŞÜŞ YAŞANDI

Türkiye ve Gaziantep'te altın ve dolar ve diğer dövizlerde geçen Cuma sert bir düşüş yaşanırken , ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş, Pazartesi sabahını işaret ederek bu daha bir şey değil demişti! 

ÜNLÜ EKONOMİST  'PAZARTESİ TÜRKİYE YENİ BİR EKONOMİYE UYANACAK!'

Prof. Dr. Özgür Demirtaş özellikle son yıllarda yaşadığımız enflasyon ve kur yükselişlerinde, gelen zamlarda öngörülü olmasıyla gündemden düşmüyor. Sosyal medyada da hatırı sayılır bir takipçi kitlesine sahip olan Demirtaş, yer yer neden bu kadar takip edildiğine dair eleştirilerle, yer yer de söylediklerine rağmen bir şey yapmamasıyla(!) ve en çok da kendisini eleştiren takipçilerine verdiği cevaplarla gündem olmayı sürdürüyor. En son paylaşımında 'Pazartesi günü Türkiye yeni bir ekonomiye uyanacak! ' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.