Adnan Erkan Gaziantep FK’da

Adnan Erkan Gaziantep FK’da
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni sezon yapılanması devam ederken Sportif Direktörlük görevine eski futbolcu Adnan Erkan getirildi. CEO Erhan Yüksek ile yolların ayrılmasından sonra sportif direktörlük sistemine yönelen Gaziantep yönetimi, Erkan ile anlaşma sağladı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni Sportif Direktörü Adnan Erkan, Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ile bir araya gelerek sözleşme imzaladı. Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklama şöyle; “Gaziantep Futbol Kulübümüzde, Sportif Direktörlük görevine Adnan Erkan getirilmiştir.
Sayın Adnan Erkan’a camiamıza hoş geldin diyor, kulübümüz bünyesi altında başarılar dileriz.

Adnan Erkan kimdir?
Adnan Erkan 1968 yılında Denizli’de dünyaya geldi. 1986-2003 yılları arasında Denizlispor, Konyaspor, Ankaragücü ve Mersin İdmanyurdu kulüplerinde kaleci olarak görev yaparken, bu süreçte Milli Takımımızın da kalesini korumayı başardı. Aktif futbol hayatının sona ermesiyle birlikte antrenör ve sportif direktör unvanlarıyla Türk Futbolu’na hizmetlerini sürdürdü. UEFA A Lisansı belgesinin yanı sıra Spor ve Spor Yönetimi mezunu olan Adnan Erkan, son olarak Konyaspor’da sportif direktör olarak görev aldı. Adnan Erkan, bundan sonraki dönemde bilgi ve deneyimleriyle kulübümüzün başarısı için görev alacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.