Gaziantep FK'da Mustafa eskihellaç gündemden düşmüyor

Gaziantep FK'da Mustafa eskihellaç gündemden düşmüyor
Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezon transfer çalışmalarına devam ederken dış transferde şu ana kadar Gençlerbirliği’nden Arda ile anlaşma sağladı. Bunun dışında kimseyle masaya oturmayan Gaziantep Futbol Kulübü’nün gündeminde olan Mustafa Eskihellaç’ın transferi yine gündeme geldi. Yönetimin listesinde olan bu futbolcunun transferi için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. i

Yeni sezon transferlerini sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü Malatyaspor’dan sağ kanat oyuncusu Mustafa Eskihellac ile görüşmelere devam ediyor. Sağ kanada bir isim almak üzere harekete geçen Gaziantep ekibinin gündeminde yer alan Mustafa’nın transferi için net bir gelişme olmadığı öğrenildi. Yeni sezonda yerli oyunculara ağırlık vermek isteyen Gaziantep Futbol Kulübü, Kayserispor ve Malatyaspor formalarıyla başarılı olan Mustafa Eskihellaç ile yakından ilgileniyorlar.

MUSTAFA ESKİHELLAÇ KİMDİR?
Yeni Malatyaspor’dan sağ kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç ile el sıkışan Gaziantep Futbol Kulübü bu oyuncu ile sözleşme hazırlığı yaparken 1997 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Sağ kanatta görev alan Mustafa, U-20 takımında da görev alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.