Zehra Güneş Resmen Almanlara Duvar Oldu! Filenin Sultanlarında Zehra Güneş, müthiş performansıyla gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Zehra Güneş Resmen Almanlara Duvar Oldu!  Filenin Sultanlarında Zehra Güneş, müthiş performansıyla gecenin en çok konuşulan ismi oldu.
FIVB Milletler Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, üçüncü sınavında Almanya'ya set vermedi, ilk galibiyetini elde etti. Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş, müthiş performansıyla gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Brezilya'da organize edilen FIVB Milletler Ligi'nde Brezilya'ya 3-1 ve Sırbistan'a ise 3-2 mağlup olan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Almanya ile karşı karşıya geldi.Brasilia'nın Nilson Nelson Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmada, Filenin Sultanları başarılı bir performans ortaya koydu ve salondan 3-0 galip ayrıldı.

BREZİLYA'DA İLK GALİBİYET

Filenin Sultanları ilk seti 25-22'lik skorla kazandı. Ay-yıldızlı ekip, üstün bir performans sergilediği ikinci seti de 25-21 aldı. Üçüncü setten de 25-22 galip ayrılan  Türkiye, FIVB Milletler Ligi Brezilya etabında ilk zaferini elde etti.


ZEHRA GÜNEŞ FIRTINASI

Zehra Güneş Almanya karşısında müthiş performansıyla galibiyette başrolü oynadı. 12 hücum sayısı ve 9 blok sayısı olmak üzere toplam 21 sayı ile en skorer isim olan 23 yaşındaki yıldız oyuncu, sosyal medyada övgü aldı.

HANDE BALADIN'DAN 10 SAYI

Hande Baladın 10 sayı, Ebrar Karakurt ise 9 sayıyla oynadı. İşte sosyal medyada yapılan bazı yorumlar...

Zehra Güneş Resmen Almanlara Duvar Oldu!  Filenin Sultanlarında Zehra Güneş, müthiş performansıyla gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.