Spor şehri Gaziantep, Vali Gül yöneticilerle bir araya geldi! Gaziantep Valisi Gül, kulüplerin alt yapılara önem vermesini istedi.

Spor şehri Gaziantep, Vali Gül yöneticilerle bir araya geldi! Gaziantep Valisi  Gül, kulüplerin alt yapılara önem vermesini istedi.
Gaziantep Valisi Davut Gül, şehrimizde faaliyet gösteren profesyonel liglerdeki takımların başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi. Bilgilendirme toplantısında yöneticileri dinleyen Vali Gül, kulüplerin alt yapılara önem vermesini istedi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Profesyonel Liglerdeki Spor Kulüpleri Yöneticileri ile bir araya gelerek yürütülen faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Vali Gül’ün düzenlediği değerlendirme toplantısına Gaziante FK Başkanı Cevdet Akınal, Gaziantep Basketbol İdari Menejeri Boray Dai, Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Merinos Spor Kulübü Başkanı Ali Bağcı, Adam Voleybol İdari Menejeri Sedat Torun ve çok sayıda kulüp yöneticisi ve idarecisi katıldı. Bu toplantıda Vali Gül, kulüplerden alt yapıya önem vermelerini isteyerek, yöneticilerin sıkıntılarını dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.