Gaziantep Kalespor Semiz'le devam ediyor

Gaziantep Kalespor Semiz'le devam ediyor
Bu sezon Süper Amatör Kümede başarılı sonuçlarla dikkat çeken Gaziantep Kalespor, yeni sezonda da teknik direktör Hanifi Semiz ile yola devam kararı aldı.

Süper Amatör Kümede bu sezon Play-off maçları oynayan Gaziantep Kalespor, yeni sezon planlamasına başladı. Gaziantep Kalespor yönetimi 2022-2023 sezonunda Teknik direktör Hanifi Semiz ile yola devam etme kararı aldı. 

İmza sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Hanifi Semiz ; "Geçen sezon büyük bir onur ile görev yapmış olduğum Kalespor ile 2022 – 2023 Sezonu için yeniden anlaşma sağlamış bulunmaktayım.
Tarihi şanlı başarılarla dolu olan ve Gaziantep futbolunun mihenk taşlarından olan kulübümüzde şahsımı ve ekibimi yeniden bu onurlu göreve layık gören başta kulüp başkanımız Erhan Deniz Güngen ve yönetim kurulumuza cani gönülden teşekkür ederim. Geçen sezondan yarım kalan hikayemizi tamamlamak ve Kalespor’umuzun layık olduğu şampiyonluk kupasını müzemize taşımak istiyoruz" dedi.

Gaziantep Kalespor Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen ise; "Takımımızı Bilgi ve becerisinden emin olduğumuz artık camiamızın mensubu Hanifi semiz hocamıza tekrardan emanet ediyoruz , başarısı İçin yönetim kurulu olarak arkasındayız , bugünden itibaren yeni sezon çalışmalarına başlıyoruz , bu sezon daha çok koşan arzulu istekli bir takım yaratacağız , Kale sporun hedefi her sezon zirvedir bunun İçin yönetim kurulu olarak her türlü fedakarlığı yapacağız ,tekrardan camiamıza ve değerli hocamıza hayırlı olsun dileğinde bulunuyorum"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.