Gaziantepli Ünlü Oyuncu'ya ' ŞOK '

Gaziantepli Ünlü Oyuncu'ya ' ŞOK '
Hazal Kaya, küf kokusu nedeniyle evini kiralamaktan vazgeçip dava açmıştı

Gaziantepli ünlü oyuncu Hazal Kaya, küf kokusu nedeniyle evini kiralamaktan vazgeçtiği Doç. Dr. Ruhet Genç ile karşılıklı açtıkları davalar mahkeme tarafından reddedildi.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, oyuncu Hazal Kaya, Ali Atay’la evlenmeden önce Göktürk’te bir ev kiralamıştı. İddiaya göre evde ağır bir küf kokusu fark eden oyuncu, durumu ev sahibine bildirmişti. Ev sahibi olan Dr. Ruhet Genç oyuncunun talebine olumlu yaklaşmayınca, Hazal Kaya kira sözleşmesini feshetmişti.

Peşin ödediği parayı geri alamayan Hazal Kaya 230 bin liralık icra takibi başlattıktan sonra Dr. Ruhet Genç’in malvarlığına haciz konuldu.

Ev sahibi Dr. Ruhet Genç, kendisini mağdur ettiği iddiasıyla Hazal Kaya’ya 200 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Ünlü oyuncuda karşılık olarak Genç’e 200 bin liralık karşı dava açtı. Karar duruşmasında mahkeme, gerekçesini sonradan açıklamak üzere karşılıklı davaları reddetti.

HAZAL KAYA KİMDİR, NERELİDİR

Gaziantepli bir ailenin kızı olarak Konya'da doğan Hazal Kaya ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulunda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.