Gaziantep derbisi Polisgücü’nün

Gaziantep derbisi Polisgücü’nün
Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı, Açık Alan Süper Liginin üçüncü gününde karşılaştığı Gaziantep Gençlik Dorukspor’u 7-1 net bir skorla mağlup etti.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından 14 – 22 Mayıs tarihleri arasında şehrimizde organize edilen Açık Alan ikinci etap maçlarının üçüncü gününde Gaziantep derbisi oynandı.
Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı ikinci etabın üçüncü gün mücadelesinde karşılaştığı Gaziantep Gençlik Dorukspor karşısında birinci etabı Fatma Songül Gültekin’in attığı gollerle 1 – 0 üstünlük ile tamamlarken ikinci çeyrekte Nur Nebi Baran ile farkı açarak ilk yarıyı 2 – 0 önde kapattı. Kırmızı – Beyazlı ekip üçüncü periyotta Perihan Çınar ile arayı açmaya devam etti. Dorukspor’un tek sayısını Ayten Koncuk kaydederken, Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı son çeyrekte ise Perihan Çınar (2), Pınar Yılmaz ve Fatma Songül Gültekin’in golleri ile sonucu belirledi.
Gaziantep Polisgücü ligde ki 11’inci galibiyetini elde ederken puanını 33’e yükseltti ve en yakın rakibi ile puan farkını 11’e çıkarttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.