Gaziantep FK'da değişim sürüyor, Erhan Yüksek belirsizliği

Gaziantep FK'da değişim sürüyor, Erhan Yüksek belirsizliği
Yeni sezon için transferde yetki verilmesi beklenen Gaziantep Futbol Kulübü CEO’su Erhan Yüksek’in son açıklamadan sonra kızağa çekildiği ve durumunun belli olmadığı öğrenildi.

Yeni sezon için transferde yetki verilmesi beklenen Gaziantep Futbol Kulübü CEO’su Erhan Yüksek’in son açıklamadan sonra kızağa çekildiği ve durumunun belli olmadığı öğrenildi. Yüksek, Gaziantep Futbol Kulübü’nde göreve getirilirken tam yetkili olarak çalışmaya başlamıştı. Yüksek’in sezon sonuna kadar olan sözleşmesinin bitimine 10 gün kala, teknik direktör Erol Bulut ile yola devam kararı alınmasından sonra yönetimen aldığı bu karar herkesi şok ederken, Erhan Yüksek’in ise önümüzdeki hafta oynanacak olan Çaykur Rizespor karşılaşmasından sonra görevinden ayrılacağı öğrenildi.

YÜKSEK’İN GETİRDİĞİ İSİMLER GİDECEK Mİ?

Gaziantep Futbol Kulübü’nde yetkili olan ve şu ana kadar bir çok isimle çalışma yapan CEO Erhan Yüksek’in önümüzdeki hafta ayrılması gündeme gelirken Yüksek’in göreve getirdiği aşçı, çimci, Scouat ekibi vebir çok isminde görevinden ayrılması bekleniyor. Teknik Direktör Erol Bulut’un kendi ekibini kurmaya çalıştığı ve Yüksek ile birlikte gelen isimlerin gönderilmesi gündeme geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.