Gaziantep FK'da transfer Bulut’tan sorulur

Gaziantep FK'da transfer Bulut’tan sorulur
Sezon başında yapılan 10’dan fazla transferde imzası bulunan ve bu oyuncuların alınmasını yönetime ileten Teknik Direktör Erol Bulut, 2022-2023 sezonunda da transferde tek yetkili olacak. Gaziantep Futbol Kulübü’nün aldığı başarısız sonuçlara rağmen yeni sezonda da teknik direktör Erol Bulut ile yola devam kararı alınırken, yeni sezon planlamasını da Bulut’un yapacağı kaydedildi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün geçtiğimiz hafta Kayserispor’dan aldığı bir puanla ligde kalması garantilenirken tüm spor kamuoyu ise başarısız geçen bir sezonun ardından Teknik Direktör Erol Bulut başta olmak üzere çok sayıda futbolcuyla yolların ayrılması beklenirken, yönetimin aldığı karar sonrasında Bulut’un yeni sezonda da yoluna devam edeceğinin açıklanmasından sonra tüm spor kamuoyu adeta şok yaşadı.

10 TRANSFER YAPTI AMA!

Sezon başında Gaziantep Futbol Kulübü ile anlaşma sağladıktan sonra 10 transfer yaptıran Teknik Direktör Erol Bulut, yeni sezon planlamasında da yetkili oldu. Bulut’un bu sezon takıma kazandırdığı oyunculardan Halil İbrahim Pehlivan, Ahmed El Messaoudi, Recep Niyaz, Torger Borven, Joao Figueiredo, Hamza Mendly, Angelo Sağal, Steven Caulker, Alexander Merkel ve Stelios Kitsiou isimlerinden sadece Caulker, Kitsiou ve Figueiredo’dan fayda gören Gaziantep ekibinde diğer isimlerin pek katkı sağlamadığı görüldü.

TRANSFERLER FİYASKO ÇIKTI

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut’un 700 bin Euro ile 1 milyon 200 bin Euro arasında değişen transfer ücretleriyle aldığı 10 futbolcudan sadece Caulker, Kitsiou gibi isimlerden faydalanması dikkat çekerken diğer transferlerin takıma hiçbir katkı sağlamadığı gözlendi. Zaman Zaman İbrahim Pehlivan ile Recep Niyaz’ın da görev aldığı Gaziantep’te Bulut’un getirdiği transferlerin iyi çıkmadığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.