Gaziantep FK'da İstifaların sebebi yeni yasa!

Gaziantep FK'da İstifaların sebebi yeni yasa!
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Erol Bulut ile yeniden yola devam kararı alınmasından sonra üst üste gelen yönetici istifalarının asıl sebebinin Türk futbolunda yürürlüğe giren yeni futbol yasası olduğu öğrenildi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Erol Bulut ile yeniden yola devam kararı alınmasından sonra üst üste gelen yönetici istifalarının asıl sebebinin Türk futbolunda yürürlüğe giren yeni futbol yasası olduğu öğrenildi. Şu ana kadar Gaziantep ekibinden istifa ettiği öğrenilen Erhan Özmen, Fikret Kileci, Sezer Cihan, İzzet Bakır’ın yanısıra bugün veya yarın istifalarının açıklanması beklenen 4-5 yöneticinin daha yeni futbol yasasından dolayı görev bıraktıkları gelen bilgiler arasında.

KİMLER İSTİFA ETTİ?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde şu ana kadar Genel Sekreter Erhan Özmen, Başkan Yardımcısı Fikret Kileci, Başkan Yardımcısı Sezer Cihan, Futbol Scout Koordinatörü Yardımcısı İzzet Bakır, Alt yapı Koordinatörü Yardımcısı Mehmet Şefik Özdinç istifa eden isimler arasında. Bu isimlerin istifalarını verdikleri öğrenilirken bugün veya yarın yeni istifalarında söz konusu olduğu gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.