Gaziantep Polisgücü kupalara göz dikti

Gaziantep Polisgücü kupalara göz dikti
Geçtiğimiz ay Gaziantep’te ve Osmaniye’de oynanan Türkiye Hokey Federasyonu 2021-2022 Kadınlar Açık Alan Türkiye Süper Ligi ve Erkekler Açık Alan Süper Ligi mücadelelerinde liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Gaziantep Polisgücü, ikinci etap maçlarının hazırlıklarına Gaziantep’te devam ediyor.

Geçtiğimiz ay Gaziantep’te ve Osmaniye’de oynanan Türkiye Hokey Federasyonu 2021-2022 Kadınlar Açık Alan Türkiye Süper Ligi ve Erkekler Açık Alan Süper Ligi mücadelelerinde liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Gaziantep Polisgücü, ikinci etap maçlarına hazır. Teknik Direktör Yusuf Kasım nezaretinde hem kadınlar, hemde erkekler bu hafta sonu oynanacak olan ikinci etap maçlarının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ilk etabını lider olarak tamamlayan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı, ikinci etap maçlarını da lider olarak tamamlayarak yeni bir şampiyonluk hikayesi yazmak istiyor. Erkeklerde de iddialı olan Gaziantep Polisgücü, Osmaniye’de bu hafta sonu başlayacak olan ikinci etap maçlarında hata yapmamak ve kupayı kaldırmak istiyor.

KAPLAN TAKIMLARINA GÜVENİYOR
Yıllardır hokeyde önemli başarılar elde eden Gaziantep Polisgücü, gerek kadınlar liginde gerekse erkekler liginde şampiyonluğun en iddialı ekibi olarak gözüküyor. Gaziantep’te oynanan kadınlar süper liginin ilk etabını lider tamamlayan Gaziantep Polisgücü’nde ikinci etapta şampiyonluk hedefleniyor. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, “Kızlarımızın şampiyonluğu kazanacağına inanıyorum. Erkek takımımız ise her zaman olduğu gibi şampiyonluk peşinde. İki takımımızın hazırlıkları şampiyonluk için yapılıyor. Bu hafta sonu başlayacak olan ikinci etap maçlarını başarılı bir şekilde tamamlayarak iki şampiyonluk kupasını Gaziantep’e kazandırmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.