Gaziantep FK'da abi-kardeş ilişkisi işe yaramadı! Erol Bulut'un Alacağı Ne Kadar?

Gaziantep FK'da abi-kardeş ilişkisi işe yaramadı! Erol Bulut'un Alacağı Ne Kadar?
Gaziantep Futbol Kulübü'nde alınan basarız sonuçların ardından Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılacağı iddia edilirken gündeme ise Bulut'un sözleşmesi ve anlaşma şartları bomba gibi düştü.

Gaziantep Futbol Kulübü'nde alınan basarız sonuçların ardından Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılacağı iddia edilirken gündeme ise Bulut'un sözleşmesi ve anlaşma şartları bomba gibi düştü. Sezon başında Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri ile sözleşme imzalayan ve 3 yıllık anlaşma yapılan Bulut'un gönderilmesi durumunda kulübün ağır bir tazminatla karşı karşıya kalması gündeme geldi.

BULUT'UN ALACAĞI NE KADAR?
Bu sezon başında Gaziantep Futbol Kulübü ile sözleşme imzalayan Teknik Direktör Erol Bulut'un halen iki yıllık anlaşması bulunuyor. Bulut'un yıllık 1 milyon 200 bin Euro karşılığında anlaşma sağladığı ileri sürülürken gönderilmesi durumunda Gaziantep ekibinden 32 milyon TL alacağı olduğu gelen bilgiler arasında. Bundan dolayı yönetimin zor durumda kaldığı öğrenildi.

ABİ-KARDEŞ İLİŞKİSİ İŞE YARAMIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü ile Teknik Direktör Erol Bulut arasında sezon başında yapılan anlaşma esnasında Erol Bulut, sözleşmeye "Başka bir kulübe gidersem 300 bin Euro öderim" ibaresi koydururken masada oturan bazı yöneticiler ise "Bizim kulüp olarak gönderdiğimizde Erol hoca gider. Bizim bir rakam yazmamıza gerek yok. Erol Bulut ile biz abi-kardeş oturur anlaşırız" diyen isimlerin şu sıralar bu konuda zor durumda kaldığı ve başarısızlık nedeniyle zor durumda kaldıkları öğrenildi. Bu yöneticilerin ise ödenecek olan tazminat konusunda sorumluluk almaları bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.