Yok Böyle Düğün! Yılmaz ve Yenisel Ailesinin Muhteşem Düğünü

Yok Böyle Düğün! Yılmaz ve Yenisel Ailesinin Muhteşem Düğünü
Spor ve Siyaset dünyasının tanınan ismi Orhan Yılmaz ve eşi Belgin Yılmaz çiftinin oğlu Abdullah Yılmaz ile Salman-Rabia Yenisel çiftinin kızı Fatma Yenisel, muhteşem bir düğünle, dünya evine girdiler.

Şato Restoran’da düzenlenen düğün törenine, CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, CHP eski Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan, MHP eski Milletvekili Tolga Orhan, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Birlik Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan, CHP Gaziantep eski İl Başkanı Hayri Sucu, ailenin yakın dostları ve davetliler katıldı.  Karkamış Belediye Başkanı Ali Doğan’ın genç çiftin kıydığı nikahın şahitlerini ise CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, CHP eski Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, MHP eski Milletvekili Tolga Orhan, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Birlik Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan, CHP Gaziantep eski İl Başkanı Hayri Sucu, PTT Baş Müdür Yardımcısı Lokman Aksu, Yılda Şirketler Grubu adına Mehmet Yılmaz, Gamze Gündoğan, Ömer Yılmaz ve Nursena Kılıç yaptı. 

MUTLULUĞA EVET DEDİLER

Nikah törenin ardından genç çiftin evlilik cüzdanını gelin Fatma Yenisel’e veren CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. İş, Spor, Siyaset ve bürokratları bir araya geldiği düğün töreninde, damat Abdullah Yılmaz yakışıklılığıyla dikkat çekerken, gelin Fatma Yeniles ise güzelliğiyle dikkat çekti. Nikah törenin ardından gecenin geç saatlerine kadar eğelenen konuklar, gecenin sonunda gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çektirdi. Düğünde Mehmet Yakar sahne aldı.

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Düğün törenine katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Orhan Yılmaz, “Öncelikle telgraflarıyla bizleri yalnız bırakmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, düğünümüze çiçek gönderen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve düğünümüze icabet eden tüm aile dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yılmaz ve Yenisel Ailesinin mutlu günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.