Gaziantep’in yüzünü onlar güldürüyor

Gaziantep’in yüzünü onlar güldürüyor
Gaziantepli sporseverler futbolda hüsrana uğrarken basketbolda büyük sevinç yaşadılar. Normal sezonu tamamlayan Gaziantep Basketbol takımı, aldığı başarılı sonuçlarla adından bahsettirerken Gaziantep’in ise sporda yüzünü güldürmeyi başardılar. Cengiz Şimşek Başkanlığında ve Boray Dai önderliğinde bu sezon tarih yazan Gaziantep Basketbol, şehrimizin sporda yüzünü güldüren takım oldu.

Normal sezonda son maçını Bursaspor ile deplasmanda oynayan ve ligi 4. sırada tamamlayan Gaziantep Basketbol takımı, Play-Off eşleşmelerinde Darüşşfaka ile eşleşirken futbolda hüsran yaşayan Gazianteplilerin yüzü Basketbolda güldü.

FUTBOLDA BÜYÜK ŞOK
Sezona ilk 5 hedefiyle başlayan Gaziantep Futbol Kulübü, düşme potasından son haftada çıktı. Kırmızı-siyahlı takım Kayserispor maçından aldığı bir puanla düşmekten kurtulurken, bu sezon verilen emeklerin karşılığı taraftarları şok etti. Gaziantep ekibi, ligde son sıralarda kendine yer bulurken alınan sonuçlar ve gelinen nokta taraftarları isyan ettirdi. Kayserispor maçında taraftarlar öfkesini dile getirirken, futbolda hüsran yaşandığı görüldü.

BASKETBOL ALKIŞI HAK ETTİ
Az parayla çok iş yapan ve ING Basketbol Süper Ligi’nin vazgeçilmez takımı olan Gaziantep Basketbol takımı, bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekti. Süper lig kariyerinde en fazla galibiyeti alarak alkışı hak eden Gaziantep Basketbol takımı, Cengiz Şimşek başkanlığında ve Boray Dai’nin idaresinde önemli sonuçlar alarak Gaziantep’in sporda yüzünü güldürmeyi başardılar. Tutku Açık’ın başarılı bir sezon geçirdiği bu yıl, basketçiler ise elinden geleni yaparak adeta tarih yazdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.