Play-Off’da rakip Darüşşafaka

Play-Off’da rakip Darüşşafaka
Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken ve ligi 4. sırada tamamlayan Gaziantep Basketbol takımı, Play-Off’ta Darüşşafaka ile karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlı takımın ilk maçını 14 Mayıs’ta Gaziantep’te oynanacak.

Normal sezonun son maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan ve rakibine 85-82 mağlup olan Gaziantep Basketbol takımı ligi 4’nci sırada tamamladı ve Darüşafaka ile Play-Off grubunda eşleşti. Gaziantep ekibi, Darüşşafaka ile ilk maçını 14 Mayıs’ta Gaziantep’te oynayacak. Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Gaziantep ekibinde, hedef Play-Off karşılaşmalarında da başarılı olmak.
ING Basketbol Süper Ligi’nde normal sezon geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi. Gaziantep Basketbol takımı ligi dördüncü sırada tamamlayarak Darüşşafaka ile eşleşti. Play-Off maçları ise bu hafta start alacak. Buna göre çeyrek final ve yarı finaller 3 maç üzerinden yapılacak, iki galibiyet alanlar turu geçecek. Final ise 5 maç üzerinden oynanacak, üç kez kazanan sezonun şampiyonu olacak.
İŞTE EŞLEŞMELER
(1) Fenerbahçe BEKO-(8) Frutti Extra Bursaspor
(4) Gaziantep Basketbol-(5) Darüşşafaka
(2) Anadolu Efes-(7) Pınar Karşıyaka
(3) Galatasaray-(6) Bahçeşehir Koleji

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.