Gaziantep’in kaderi bu maça bağlı

Gaziantep’in kaderi bu maça bağlı
Süper Lig’in bitimine üç hafta kala düşme potasından uzaklaşmak isteyen Gaziantep Futbol Kulübü için hem kritik, hemde kader niteliğinde bir maç.

Süper Lig’in bitimine üç hafta kala düşme potasından uzaklaşmak isteyen Gaziantep Futbol Kulübü için hem kritik, hemde kader niteliğinde bir maç. Bugün saat 20.00’da Kayserispor’u konuk edecek olan Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu maçı kazanmaktan başka şansı yok. 42 puanı bulunan ve düşme potasının kenarında yer alan Kırmızı-Siyahlı takımda cezalı olan Kitsiou bu maçta görev alamayacak.

Ligde son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Gaziantep Futbol Kulübü, 36. haftada Kayserispor’u konuk ediyor. Bu akşam saat 20.00’da start alacak olan maçın hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Siyahlı takım için hem kritik hemde kader niteliğinde bir maç olacak. 33 puanları bulunan Altay ve Çaykur Rizespor ile düşmeme mücadelesi veren Gaziantep Futbol Kulübü’nün kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçından puan yada puanlar alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.