Ev fiyatlarındaki aşırı artışa Ziraat Bankası el attı! 1 yıl ödemesiz 0 faizli konut kredisi kampanyasını açıkladı!

Ev fiyatlarındaki aşırı artışa Ziraat Bankası el attı! 1 yıl ödemesiz 0 faizli konut kredisi kampanyasını açıkladı!
Ziraat Bankası, Tarım ve Orman Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü “Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var” projesi kapsamında sunulan 1 yıl ön ödemesiz kredi desteği başvuru süresi uzatıldı. Yoğun talep doğrultusunda kredi süresi uzatılan kampanya için başvuru şartı yeniden gündeme getirildi. Son gün ne zaman? Ayrıntılar haberimizde…

Ziraat Bankası ve Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada proje başlatıldığı andan itibaren yaklaşık 1280 çiftçinin valilik başvurusunda bulunduğu açıklandı. 900 farklı çiftçinin projesi uygun olarak görülerek yaklaşık 14 milyon 300 bin TL değerinde kredi kullanma hakkı sunuldu. Şartlara uyan herkesin bu fırsattan yararlanabilmesi için ek süre tanındı.

Faizsiz Kredi Desteğiyle 1 Yıl Sonra Ödenmeye Başlanacak

Ev fiyatlarındaki aşırı artışa Ziraat Bankası el attı! 1 yıl ödemesiz 0 faizli konut kredisi kampanyasını açıkladı!

Ziraat Bankası köye dönüş projesi kapsamında faizsiz kredi desteğini 7 yılı boyunca ödeyebilme şansı ile sunuyor. Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi kapsamında sunulan kredi fırsatı üstelik 1 yıl ödemesiz olarak başlatılabilecek. İlk yıl yapılmayacak olan ödemeler sonraki yıl başlatılarak 84 aya kadar vade fırsatından yararlanılabilecek.

Kampanyanın Son Başvuru Tarihi Belli Oldu

Ziraat Bankası kredisi kapsamında alınabilecek en yüksek tutar 150 bin TL olarak belirlendi. Kredi için başvuru tarihi uzatıldı. 7 Ekim 2020 tarihinde başlayan projenin son başvuru tarihi 12 Ekim 2022 olarak belirlendi. Belirlenen süre içerisinde başvuru şartlarını karşılayan tüm çiftçiler bu fırsattan yararlanabilecek. Köye dönüş projesi kapsamında kırsal alanlara yerleşerek ticari anlamda yapılacak faaliyetlerde vergi ve harç indirimi fırsatından da yararlanabilecek.

Projeden Kimler Yararlanabilir?

Proje kapsamında sunulan kredi fırsatından yararlanabilmek için belirli şartları karşılamak gerekiyor. Aranan şartlar şu şekilde belirlendi:

  • Başvuruda bulunacak olan kişinin 18 yaşını doldurmuş olması
  • Projenin başlatıldığı tarihten itibaren kişinin kişinin küçükbaş hayvancılık faaliyetinde bulunuyor oluşu
  • Proje ile birlikte edinilen hayvan sayısının 100'ün altına inmemesi gerekiyor
  • Var olan küçük başların dışında proje kapsamında alınacak küçükbaş hayvanları barındıracak kapasitede ağıla sahip olmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.