Acun Ilıcalı Masterchef'ten Güle Güle Dedi! Somer Şef de yolcu! Mehmet Şef için yolun sonu! Danilo Zanna ikisini de yedi

Acun Ilıcalı Masterchef'ten Güle Güle Dedi! Somer Şef de yolcu! Mehmet Şef için yolun sonu! Danilo Zanna ikisini de yedi
Survivor 2022 All-Star’ın hemen ardından TV 8 ekranlarında All-Star formatıyla yayınlanması beklenen Masterchef hakkında ortaya atılan Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya iddiası ortalığı salladı.

MASTERCHEF 2022 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu için heyecan başladı. Sevilen Yemek Yarışma programı ile ilgili Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Survivor'ın yayınlandığı Dominik'ten müjdeyi veren Acun Ilıcalı temmuz ayında MasterChef Türkiye'nin başlayacağını söyledi. MasterChef 2022 fragmanları ile kesin yayın tarihinin belli olması bekleniyor.

YENİ SEZON BAŞVURULARI BAŞLADI?

MasterChef Türkiye'nin 2022 sezonu başvuruları başladı. Yarışmacı olmak isteyen adaylar, TV8'in internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmak zorunda. Öte yandan çektikleri videoyu başvuru ekranına yüklemeleri gerekiyor.

MASTERCHEF ŞAMPİYONLARI

2018-Uğur Kardaş

2019-Cemre Uyanık

2020-Serhat Doğramacı

2021-Eren Kaşıkçı


Masterchef’in ilk sezonunda jüride oturanlar Hazer Amani, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’ydı. Ancak Hazer Amani, Sıla skandalı sonrası yarışmanın jüri üyeliğinden alınmıştı. O sezonun şampiyonu ise Uğur Kardaş olmuştu. Masterchef’in 2.sezonunda ise jüri koltuğuna İtalyan şef Danilo Zanna oturmuştu. O gün bugündür de Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, jüri koltuğunda oturmaya devam ediyor. Öte yandan Masterchef 2.sezonunun şampiyonu Cemre Uyanık olurken, 3.sezonun şampiyonu Serhat Doğramacı olmuştu. Son olarak Masterchef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı’ydı.


PARA KAVGASI

Masterchef 2021, MAsterchef sezonlarının arasında en düşük reytingi alan yıl oldu. Ancak basına yansıyan konu Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu arasında yaşandığı iddia edilen kavga oldu. İddialara göre Somer Sivrioğlu, dolar kuru üzerinden maaş alıyor, Mehmet Yalçınkaya da TL cinsden maaş alıyordu. Dolar kurunun giderek yükselmesi haliyle Somer Sivrioğlu’nun bu doğrultuda maaşının artması Mehmet Yalçınkaya’yı rahatsız etti. Yapıma durumdan rahatsızlığını bildiren Mehmet Yalçınkaya resti çekti ve Masterchef 2022 All-Star sezonun yer almak istemediğini iletti. Bu karar önce Acun Medya tarafından kabul görmese de Mehmet Yalçınkaya çoktan yeni limanlara yelken açtı bile.


 SOMER ŞEF DE YOLCU

Mehmet Yalçınkaya’nın ardından bir darbe de Somer Sivrioğlu’ndan geldi Masterchef ailesine. İddialara göre Somer Sivrioğlu çok yoğun olduğunu bu yoğunluk içerisinde bir de Masterchef’le uğraşmak istemediğini belirtti ve Masterchef’ten ayrılma kararı aldı. Tüm bu yaşananların ardından ise kala kala bir tek Danilo Zanna kaldı. Masterchef’te neler olup bittiği ise 2022 sezonu başladığında ortaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.