Olay Spor özel... Genç yetenekler Gaziantep FK’da

Olay Spor özel... Genç yetenekler Gaziantep FK’da
Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezon planları için harekete geçerken ilk olarak genç yetenekleri kadrosuna katmaya çalışıyor. Kırmızı-Siyahlılar, bu sezon bitmeden üç genç yetenek ile anlaşma sağladılar. Gaziantep FK yönetimi, Gençlerbirliği’nden Ömürcan Artan ve Arda Kızıldağ ile Kayserispor’dan Mustafa’yla anlaşma sağladılar.

Yeni sezon planlarını yapan Gaziantep Futbol Kulübü, Gençlerbirliği’nden Ömürcan Artan ve Arda Kızıldağ ile anlaşma sağlarken Malatyaspor’dan da sağ kanat oyuncusu Mustafa Eskihellac ile protokol yaptılar. Yeni sezonda yerli oyunculara ağırlık vermek isteyen Gaziantep Futbol Kulübü, bu sezonun bitimine 4 maç kala transfer çalışmalarına hız verdi. Kulüp Başkanı Cevdet Akınal ve yöneticiler, yeni sezon planlamasını şimdiden yaparken transfer çalışmalarında ise boş durmuyorlar.

ÖMÜRCAN KİMDİR?

Gaziantep Futbol Kulübü’nün anlaşma sağladığı Ömürcan Artan, 1999 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 22 yaşındaki futbolcu sağbekte forma giyiyor. 2021-2022 sezonunda 28 maçta forma giyen Ömürcan, 1’de gol attı.

ARDA KIZILDAĞ KİMDİR?

Gençlerbirliği’nden bir başka transfer Arda Kızıldağ, 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen ve futbol yaşamına burada devam eden Arda Kızıldağ, stoperde forma giyiyor ve U-21 milli takımında da görev alıyor. 2021-2022 sezonunda 23 maçta görev alan Arda bir gol atabildi.

MUSTAFA ESKİHELLAÇ KİMDİR?

Yeni Malatyaspor’dan sağ kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç ile el sıkışan Gaziantep Futbol Kulübü bu oyuncu ile sözleşme hazırlığı yaparken 1997 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Sağ kanatta görev alan Mustafa, U-20 takımında da görev alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.