Camdaki Kız'da şoke eden fotoğraf! 'Sedat bitti, Nalan başladı'

Camdaki Kız'da şoke eden fotoğraf! 'Sedat bitti, Nalan başladı'
Kanal D’de perşembe akşamları yayınlanan ‘Camdaki Kız’, 21 Nisan akşamı 40’ıncı bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın paylaştığı dizinin yeni bölümüne; Nalan ve Hayri’nin fotoğraflarını ele geçiren Cana’nın bunu kullanması ve Sedat’ın gördüğü kareler sonrası içine düşen şüphe damga vurdu. İşte ‘Camdaki Kız’ son bölümde yaşananlar…

İki sezondur Kanal D'de yayınlanan 'Camdaki Kız', perşembe akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız’, 21 Nisan akşamı 40’ıncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

HAYRİ VE NALAN'IN FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİLER

'Nalan Koroğlu’ karakterinin yaşadıklarını, iç dünyasını anlatan ve perşembe akşamlarına damga vuran 'Camdaki Kız' dizisinin son bölümünde; Hayri’ye bulduğu fotoğrafı veren Nalan'ın, o tam aşkını itiraf edecekken tansiyonu düştü. Bunun üzerine konuşmayan ikiliyi magazin muhabirleri fotoğrafladı.

 

Nalan, Hayri’nin yanından ayrıldığı gibi Billur’u ararken; Cana ise gazeteci arkadaşı sayesinde Nalan ve Hayri’nin fotoğraflarını ele geçirdi. Bunları Feride’yi alt etmek için kullanmak isteyen Cana, onu arayarak durumu özetledi ve buluşmaya çağırdı.

FERİDE'DEN YENİ HAMLE

Bu sırada kızının Hayri ile gittiğini öğrenen ve yeni bir plan yapan Feride de önce Sedat ardından Rafet Koroğlu ile konuştu. Damadına babasıyla konuşacağını, eski makamına geri döneceğini ve Nalan’la birlikte çalışacaklarını söyledi. Sonrasında da Rafet'e; Sedat’a böyle davrandığı için çocuk gibi olduğunu ifade eden Feride, dediğini yaptı. Durumu Nalan’a da bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.