Gaziantep FK'da Göztepe maçında kimler oynayacak?

Gaziantep FK'da Göztepe maçında kimler oynayacak?
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, takımının performansından memnun kalmazken, bazı oyuncularını ise kulübeye alma kararı verdi. Bulut, bu haftadan itibaren daha çok oynamayan oyuncuları görmek istediğini ve onlara şans vereceğini açıkladı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde son 10 maçta sadece bir galibiyet alınması üzerine teknik direktör Erol Bulut, resti çekti. Bulut, bazı futbolcuların istediği performansı ortaya koymadığını belirterek, bundan sonraki maçlarda yedek ağırlıklı oyuncularla sahaya çıkacağını söyledi. Konyaspor yenilgisinden sonra radikal kararlar alacağını dile getiren Erol Bulut, “Bundan sonra daha çok gençlere şans vereceğimi söyleyebilirim. Çok oynamayan arkadaşlara şans vereceğim. Çünkü onlarıda görmek ve yeni sezona hazırlık yapmak gerekiyor” dedi.

KİMLER OYNAYACAK?
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, takım içerisinde sıkıntıları yönetime iletirken beklentilere cevap veremeyen oyuncuları oynatmayacağı görülüyor. Bulut’un bu haftadan itibaren kalan maçlarda oynamayan oyuncuları oynatacağını açıklamasından sonra kimlerin forma şansı bulacağı merak edilmeye başlandı. Gaziantep FK’da bundan sonraki maçlarda Hamza Mendly, Pawel Olkowski, Oğuz Ceylan, Mirza Cihan, Borven, Luka Stankovski, Recep Niyaz ve Vetrih gibi isimlerin görev alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.