Gaziantep Ve Türkiye'nin Konuştuğu ATV Kazasında! Acılı Baba İsyan Etti! Bizim Çocuklarımız Can Değil Miydi?

Gaziantep Ve Türkiye'nin Konuştuğu ATV Kazasında!  Acılı Baba İsyan Etti! Bizim Çocuklarımız Can Değil Miydi?
Gaziantep’i yasa boğan ATV kazası davasında ikinci duruşma 18 Nisan Perşembe günü görülecek. Duruşma öncesi Gaziantep FK eski Yöneticisi ve Gaziantep Ticaret Odası Meclis Üyesi Mesut Akın önemli açıklamalarda bulundu.

Gaziantep FK eski Yöneticisi ve Gaziantep Ticaret Odası Meclis Üyesi Mesut Akın Mesut Akın’ın oğlu Hüseyin Akın ve arkadaşı Kerim Gündoğan ATV araç ile hareket halinde iken, alkollü sürücü Volkan Kılıçoğlu’nun idaresindeki aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Ocak ayında yapılan ilk duruşmada 10. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu sanık Volkan Kılıçoğlu’nun tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 18 Nisan’a ertelemişti. Perşembe günü görülecek duruşma öncesi acılı baba Mesut Akın’dan çarpıcı bir açıklama geldi.

Atv Kaza

ACILI BABA İSYAN ETTİ

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Akın, ‘’Alkol alarak trafiğe çıkan ve oğlum Hüseyin ile arkadaşı Kerem'in ölümüne sebep olan Doktor Volkan yaptığı ya da yapmaya çalıştığı bin bir türlü entrikalar gölgesinde perşembe günü ikinci kez hakim karşısına çıkacak. Kendisine yakın çevrelerden edindiğim bilgilere göre, "İki çocuğumuzun ölümüne sebep olmasına rağmen haksızlığa uğradığını ve tutuklu olmasının yanlış olduğunu söylüyormuş. 3 çocuğu ve eşinin de psikolojisi bozulmuş."

Atv Kaza1Ed92196 D599 45B2 A140 A97B64A3C65B

VİCDANSIZLIK DEĞİL Mİ?

Kılıçoğlu’nun söylemlerine isyan eden Akın, ‘’Bizim çocuklarımız can değil miydi? Bizim çocuklarımız toprak altındayken ve bizler bayramı çocuklarının mezarı başında geçirirken Doktor Volkan'ın kendi çocukları ve eşinin psikolojisinden bahsetmesi vicdansızlık değil mi? Sen nasıl bir vicdan yoksunusun?’’

KABUL EDİLEMEZ

Kaza sonrasında sanık Volkan Kılıçoğlu’nun kendini kurtarma çabası içerisinde olduğunu söyleyen Akın, ‘’Tüm Türkiye'nin TV ve benzeri yayın organlarında da izlediği canımızı yakan bizleri de çocuklarımızla birlikte hayattan alan bu kaza ile ilgili Doktor Volkan'ın kendini kurtarma çabası içerisinde olması da ayrıca kabul edilemez.’’

ADALETE GÜVENİM TAM

Perşembe günü görülecek davaya ilişkin açıklamalarını sürdüren Akın, ‘’Bilir kişi raporuna Asli kusurlu olmadığı yönünde itiraz da bulundu. İlk duruşmada da kaza sonrası yapılan tahlillerde kanında çıkan Etil Alkol ile alakalı olarak yaptığı komik savunma ve yalan beyanlarıyla mahkemeyi yanıltma çabası içerisinde olması Perşembe günü yapılacak ikinci duruşmada da devam edeceğini düşünüyorum. Benim Yüce Türk Adaleti'ne güvenim tam. Hak ettiği cezayı alacağına inancımda tam. Acımız ilk günkü gibi taze...’’ ifadelerini kullandı.

Atv Kazaaff21488 Aa32 46B4 8865 Bc64D6D0E410

Şimdi gözler, 18 Nisan Perşembe günü 10: Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek ikinci duruşmaya çevrildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum