Gaziantep’te Esnaf 110 Bin Lirayı Çöpe Attığını Bankada Fark Etti
Gaziantep’te yaşanan olay, duyanları şaşkına çevirdi. Kentte esnaflık yapan bir vatandaş, günlük telaş sırasında elindeki poşeti çöpe attı. Ancak poşetin içinde 110 bin TL nakit para olduğunu, saatler sonra bankada yaşadığı şokla öğrendi.
Parayı Çöpe Attı, Gerçeği Bankada Öğrendi
Edinilen bilgilere göre esnaf, iş yerinde yaptığı temizlik sırasında içerisinde para bulunan poşeti fark etmeden çöpe attı. Bankaya gitmek üzere hazırlık yapan esnaf, yanında olması gereken parayı bulamayınca durumdan şüphelendi.
Çöp Kutusuna Koştu, Zamanla Yarıştı
Paranın çöpe atılmış olabileceğini düşünen esnaf, hızla iş yerinin bulunduğu çevredeki çöp konteynerlerini kontrol etmeye başladı. O anlar adeta zamanla yarışa dönüştü. Yapılan aramalar sonucunda poşet bulundu ve içindeki 110 bin TL eksiksiz şekilde ortaya çıktı.
“Hayatımın En Büyük Şokunu Yaşadım”
Olayın ardından büyük bir rahatlama yaşayan esnaf, yaşadığı durumu “filmleri aratmayan bir an” sözleriyle anlattı. Kısa süreli panik ve korku yaşayan vatandaş, parayı bulduktan sonra derin bir nefes aldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.