Şerif Dalgıç'ın Ev Sahipliğinde Anlamlı Buluşma

Gaziantep'te gerçekleştirilen samimi buluşmada, iş insanı Şerif Dalgıç misafirlerini ağırladı.
Şerif Dalgıç'ın Ev Sahipliğinde Anlamlı Buluşma

Yemek eşliğinde gerçekleşen programda bölgenin ekonomik yapısı, esnafın beklentileri ve ortak çalışma alanları üzerine verimli istişarelerde bulunuldu.

Buluşmaya, Atmalı Giray Turizm'in sahibi, Piriketçiler Odası İkinci Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kılıç ile İslahiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürü Cihan Üren'de katıldı.

Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen programın sonunda, nazik ev sahipliği ve misafirperverliği dolayısıyla Şerif Dalgıç'a teşekkür edilerek, bu tür birlik ve beraberlik buluşmalarının bölge adına önemli katkılar sağlayacağı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.