Fatma Şahin: 2014'de Yapmasaydım Gaziantepliler Beni Seçmezdi!
Şahin, 2014 yılında göreve geldiğinde kentin ciddi bir su kriziyle karşı karşıya olduğunu belirterek, Gaziantep’in geleceğini kurtaran yatırımı anlattı.
“Gaziantep’e Uzun Mesafeden Su Getirerek Krizi 2 Yılda Çözdük”
Başkan Şahin, göreve başladığı dönemde Gaziantep’in mevcut kaynaklarının yetersizliği nedeniyle büyük bir susuzluk tehdidiyle karşı karşıya olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:
“2014’te Gaziantep’e Belediye Başkanı olduğumda şehirde su yoktu. Öngörülü belediyecilik anlayışıyla konuyu hemen masaya yatırdık ve 120 kilometrelik mesafeden şehrimize su getirilmesini sağladık. Bu yatırımı yapmasaydık bugün Gaziantep’te su olmayacaktı ve ben de bu görevde olamazdım.”
Şahin’in bu açıklaması, Gaziantep’in son yıllarda artan nüfus ve sanayi yüküyle birlikte su yönetiminin ne kadar kritik hale geldiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.