Çanakkale Yanıyor! Ayvacık ve Orman Yangını
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde çıkan orman yangınında alevler rüzgarın etkisiyle büyüyerek yerleşim yerlerine sıçradı. Yangında köy mezarlığı hayvan damları, tarım aletleri, samanlar zarar gördü.
Ayvacık ilçesi Naldöken köyü mevkiinde saat 15.00 sıralarında çıkan orman yangına havadan ve karadan yoğun müdahale sürüyor. Yangında Naldöken köyünde, köy mezarlığı hayvan damları, tarım aletleri, samanlar yanarak küle döndü. Bazı hayvan damlarındaki küçükbaş hayvanlar telef oldu.
Ayvacık'taki yangında itfaiye ve jandarma ekipleri, yürüyemeyen yaşlı kadını kurtardı
Çanakkale'de Ayvacık ilçesinde çıkan yangının yerleşim yerlerine sıçraması üzerine köyler boşaltıldı. Bu sırada boşaltılan köylerden Tuzla köyünde yürüyemeyen yaşlı bir kadın, Ezine Belediyesi itfaiye ekipleri ve jandarma ekipleri tarafından tahliye edildi.

Çanakkale'deki orman yangını Naldöken köyüne sıçradı
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde orman yangını çıkan alana yakın noktada bulunan Naldöken köyü alevlere teslim oldu. Bazı evler ile boş kullanılmayan binalar yandı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Çanakkale Valisi Toraman, Ayvacık'taki orman yangınını havadan kontrol etti
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine sıçradı. Çanakkale Valisi Ömer Toraman, yangını havadan inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Naldöken köyü mevkiinde saat 15.02 sıralarında başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine sıçardı. Vatandaşların can güvenliğini sağlamak için ekipler tarafından Tuzla ve Taşağıl köyleri tahliye edildi. Yangına havadan 4 uçak, 6 helikopter karadan ise 24 arazöz, 12 su ikmal aracı, 16 itfaiye aracı, 3 ilk müdahale aracı, 6 dozer, 5 treyler, 11 dış kurum desteği ve 220 personel ile yoğun bir müdahale gerçekleştiriliyor.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.