Son Dakika Haberlerin En Doğru Merkezi: Türkgün

Son Dakika Haberlerin En Doğru Merkezi: Türkgün
Türkgün, internet ortamında en doğru haberlere ve son dakika bilgilerine ulaşmayı amaçlayan bir gazetecilik şirketidir.

Güncel ve çeşitli haberlere sahip olduğu için gündemi en doğru şekilde takip etmeye yardımcı olur. Geniş bir yayın yelpazesine sahip olan Türkgün, tarafsız ve objektif habercilik anlayışına sahiptir.

Kendi çizgisini bozmadan ilerleyen ve kurulduğu günden beri doğru ve tarafsız haberleri paylaşan Türkgün, internet yayıncılığı yanı sıra görsel ve sesli iletişim yollarıyla her gün on binlerce kişiye erişen radyo ve televizyon yayınlarıyla da evde, yolda ya da telefonla gezinti esnasında gündemi takip etmeyi de kolaylaştırır. Yayın ilkesi gereği ülkesini, devletini, bayrağını seven herkes için medya da özgür, sesi gür çıkan bir gazete ve internet yayıncısı haber sitesidir.

Türkgün Haber Gazetesi Kimin? Türkgün’ün Sahibi, Yönetim Kurulu ve Son Dakika Yazarları

Ticaret unvanı GÜNTÜLÜ GAZETECİLİK BASIN YAYIN A.Ş olan Türkgün’ün Tüzel kişi temsilcisi Ercan Varol’dur. Genel yayın müdürü Mehmet Müftüoğlu’dur. Ankara merkezli olan bu şirketin internet haber yayıncılığı adresi https://www.turkgun.com adresidir.

Kuruluş tarihi 25 Eylül 2019 olan Türkgün, 5 yılı aşkın süredir Türk dünyasının haberciliğini yapmaya devam ediyor. Organizasyon hakkın tüm detaylara https://www.turkgun.com/kunye adresinden ulaşabilirsiniz.

Ekonomi, siyaset, spor, gündem, sağlık, magazin ve Türk dünyası hakkında yazdığı yazılar sayesinde bilgi edinmeyi kolaylaştırır. Ayrıca sosyal medya hesapları sayesinde yalnızca https://www.turkgun.com/ web sitesinden değil, diğer kanallar üzerinden de hizmet vermeye devam eder. Üstelik mobil uygulaması sayesinde telefonlarda da kullanılabilir.

Türkgün yazarları arasında Yıldıray Çiçek, Uğur Tenekecioğlu, Kadir Yıldız, Prof. Dr. Cengiz Şahin gibi önemli isimler yer alıyor. Ayrıca Hakan Yaşar, Cumhur Bulut ve Ali Kunak da Türkgün’ün önemli yazarları arasındadır. Herkesin ilgilisini çekecek olan yazılar sayesinde öğrenmeyi ve öğretmeyi daha kolay hale getiriyor. Dinamik yazar kadrosunun yanı sıra, sürekli yeni köşe yazılarıyla da gündeme dair en son yorumları da takip edebilirsiniz.

Türkgün’ün Güncel İçerikleri ve Son Dakika Haber Hızı

Gündemi yakından takip etmeye yardımcı olan Türkgün, güncel içeriklere en hızlı şekilde ulaşmayı sağlayan platformlardan biridir. Hem dünya gündemini hem Türkiye son dakika haberlerini en kısa sürede yayınlar. Tarafsız hazırlanan içerikleri sayesinde herkesin gerçek haberlere ve doğru bilgilere ulaşmasını kolaylaştırır. Dünya ve Türkiye gündemi yanı sıra, birçok farklı kategoride, ilgi çekici ve bilgilendirici içeriklerle okuyucularına harika bir ziyaret deneyimi yaşatmakta. Daima güncel, doğru, farklı birçok alanda ulaşılabilecek bu içeriklerle, sıradan haber sitelerinden farkı daha en başında hemen görecek, anlayacaksınız. Sıcağı sıcağına habercilik, son dakika manşetler ve fazlası. Türkgün, dinamik yapısı ve genç kadrosuyla, fark yaratmaya ve bu farkı ülkenin dört bir yanında hissettirmeye devam ediyor.

Eğitim, dünya siyaseti ve dünya haberleri, politika ve son dakika haberlerinin yanı sıra birçok haberi bulundurur. Nöbetçi eczaneler, hava durumu veya ezan saatlerine web sitesi üzerinden ulaşılabilir. Son dakika haberlerinin yanı sıra haber arşivine de sahiptir. Böylece geçmiş haberlerle ilgili bilgilere de istenen her an kolaylıkla ulaşılabilir.

Sayfanın sürekli haber akışı içinde olması ve haber yayınlarının çok hızlı olması, olay gerçekleştikten çok kısa bir süre sonra haber olarak yazılmasına yardımcı olur. İnternetteki bilgi kirliliğinin aksine en gerçek bilgilerin aktarıldığı ve Türk dünyasının merkeze alındığı haberler, Türkgün’ün diğer markalardan ayrılmasına da yardımcı olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.