Hurdacılıkta Doğru Adres

Hurdacılıkta Doğru Adres
Firmamız öncülüğünü hiç şüphesiz doğruluk üzerine odaklamıştır.

Rekabetin yoğun olduğu bölgede Gebze hurdacı olarak faaliyet göstermektedir. Rakipleri arasında anlayışlı ve sevilen kişiliğimizle işimizi dürüst şekilde yapmayı benimsemiş bulunmaktayız. Sektörün lokomotif düzeninde yer edinmiş, çevremize, ekonomimize, ülkemize ve insanlık adına önemli ölçüde katkıda bulunduğumuz gerçektir.

Hizmet kalitemizi kendimize ilke olarak benimsediğimiz için her sürecimiz ayrı profesyonellikte ilerlemektedir. Özellikle teknolojinin bir parçası olmayı düşündüğümüz son yıllarda rekabetin en yoğun olduğu süreçte internet ortamındaki yerimizi almayı da kendimize hedef haline getirdik.

Hassas Tartıma Önem Gösteriyoruz

Hurda satışı yapmak istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ağır gelen tonajlı malzemeler tır kantarlarında veya kamyon kantarlarında tartılmaktadır. Önce boş ağırlık, sonra dolu ağırlık şeklinde hurdanın kilosu belirlenir ve ödeme nakit olarak yapılır. Büyük kantarların tartamayacağı kadar azınlıkta olan hurdalarınız ise dijital kantarlarda tartılarak aynı şekilde ödeme nakit olarak yapılmaktadır.

Sadece Gebze Bölgesinde Sınırlı Değiliz

Hurda malzemenin türü, cinsi, ağırlığı, kalitesi ne olursa olsun doğru iş süreci ile alımını gerçekleştiriyoruz. Firmamız sadece Gebze ilçesinde sınırlı kalmayıp yakın il ve ilçelerden de hurda alımı yapmaktadır. Mesafe gibi etkenler fiyat farklılığı yansıtsa da kendimize uzak olan bölgelerden alım için gerekli iş sorumluluğumuzu alarak hareket ediyoruz. Önceliğimiz uzak mesafelerde malzemenin yoğun olması yani tonajlı olması gerekmektedir. Yol mesafesi, personel çalışması, konaklama gibi giderlerin de hesaba katılması gerekmektedir. Bu gibi sebepler beraberinde hurda fiyatını da tetiklemektedir. Gebze hurdacı çok kapsamlı bir süreci işlettiği için demir, bakır, alüminyum, kablo gibi aklınıza gelebilecek tüm hurda materyallerin alınmasını kapsamaktadır.

Kısaca Net Hurdacı firmamız ile iletişime geçerek bizlerden fiyat alabilirsiniz. Profesyonel bir çalışmayla karşılıklı memnuniyetin doğacağından ne bizim nede sizlerin hiçbir şüphesi olmamalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.