Plaj Giyiminde En Çok Tercih Edilen Kıyafetler

Plaj Giyiminde En Çok Tercih Edilen Kıyafetler
Hevesle ve heyecanla beklenen yaz mevsiminin en cazip taraflarından biri de kuşkusuz deniz sezonunun açılıyor olmasıdır.

Masmavi deniz ve upuzun kumsalların albenisine şık bikini ve mayolar, uçuş uçuş kimonolar, rengarenk pareolar da ayrı bir güzellik katıyor. Plaja giderken, sahilde yürürken, beach’lerde yazın keyfini sürerken hem rahat hem de şık olmayı isteyenler için plaj giyiminde en fazla tercih edilen kıyafetlerden söz etmek istedik. Sahillerde size zarif ve şık bir hava kazandıracak kıyafetleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Plajda Giyilecek Kıyafetler

Plaj modasının vazgeçilmezleri arasında yer alan pareolar, peştemaller, şortlar, plaj elbiseleri ve keten ürünler her sezon, plaj çantalarının vazgeçilmezleri arasında kalmaya devam ediyor. Mayo ve bikinileri tamamlayan, şık bir tarzın yansıması olan plajda giyilecek kıyafetleri sizin için derledik.

Pareo

Yaz aylarında renkli ve enerjik görüntüler oluşturan pareo modelleri, plaj modasının en vazgeçilmez parçaları olmaya devam ediyor. Bele bağlanarak kullanılan pareolar, plajlarda hem rahat ve özgürce hareket edebilmeyi hem de göz alıcı bir plaj şıklığı oluşturmayı sağlıyor.

Keten Bluz

Ketenin sağlıklı dokusunu ve bluzların şık tarzını bir araya getiren keten bluzlar, yaz aylarının vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Yaz aylarınında plaj giyimde de tercih edebileceğiniz keten bluz farklı renk ve model seçenekleri ile stilinizi yansıtmanıza yardımcı oluyor.

Keten Elbise

Yaz aylarında rahat ve şık bir seçenek olan keten elbiseler, hafif yapısıyla her zaman serin tutar. Farklı renk ve modellerde yer alan keten elbiseler, şıklığı ve rahatlığı bir arada sunar. Plaj giyiminde keten elbise modellerini tercih ederek özgün ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Keten Şort

Plaj giyiminin vazgeçilmezleri arasında bulunan keten şortlar, bikini ve mayo üzerine giyilebilen uyumlu parçalar olarak dikkat çeker. Doğal ve hafif yapısıyla sıcak havalarda serin kalmanıza yardımcı olan keten şortlar, renkli veya beyaz bir üst parça ile kombinlendiğinde, şık ve rahat bir plaj görünümü sağlar.

Keten Kimono

Uzun kollu, belden bağlamalı, geniş ve salaş bir parça olan kimonolar sadece iyi bir tamamlayıcı değil, başlı başına bir stil unsuru olabiliyor. Keten kimonolar, yaz aylarının sıcak ortamında serin tutan ve hareket özgürlüğü sağlayan özelliklerinin yanı sıra işlevsel yönleriyle de dikkat çekiyor. Plaj giyiminde en çok tercih edilen kıyafetler arasında bulunan keten kimonolarla, şıklığı spor ve rahat bir tarzla harmanlayarak mükemmel bir plaj görünümü elde edebilirsiniz. Renkli mayo veya bikini üzerine tercih edebileceğiniz keten kimonolar ile güneşin zararlı etkilerinden korunabilirsiniz.

Keten Üst

Plajda ne giymeliyim sorusuna yanıt ararken üst parçalar en fazla akla gelenlerdir. Askılı, straplez, crop, boyundan bağlamalı pek çok keten üst modeli, kendi plaj stilinizi oluştururken kullanabilirsiniz. Hafif, geçirgen, rahat ve kullanışlı bir seçenek olan keten üst modellerini şık pareolar, keten şortlar ve keten eteklerle bir araya getirerek kendi stilinizi oluşturabilir ve bulunduğunuz her ortamda şıklığınızla dikkat çekebilirsiniz.

Plaj Giyimini Buldans ile Tamamlayın

Kim demiş ki plaj kıyafetleri sadece mayo ve bikinilerden oluşur diye? Hem konfor hem de şıklık sunan plaj tekstil ürünlerini uzun yıllara yayılan deneyimiyle tasarlayan Buldan’s, size plajda da özgün ve kusursuz bir stil oluşturmanın sırlarını veriyor. Pareolar, peştemaller, keten ürünler ve plaj aksesuarlarının en iyi örneklerini bulabileceğiniz Buldan’s sitesine göz atarak, plaj çantanıza şık bir hava katabilir ve harika bir yaz sezonuna başlangıç yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.