Büyük Göğüslere Kalıcı Çözüm: Meme Küçültme Ameliyatı

Büyük Göğüslere Kalıcı Çözüm: Meme Küçültme Ameliyatı
Göğüs boyutunun normalden büyük olması kadınların sık karşılaştığı sorunlardan biridir. Bu nedenle meme küçültme ameliyatı, en çok uygulanan meme estetiği ameliyatları arasında yer alır.

Meme küçültme ameliyatı ile yalnızca göğüslerin boyutu küçültülmekle kalmaz, aynı zamanda memelerin boyutunun büyüklüğünden kaynaklanan sağlık sorunlarının giderilmesi de mümkün olur. Meme küçültme ameliyatı sayesinde kadınlar vücut hatlarıyla orantılı bir görünüme sahip olabilir. Ayrıca meme küçültme ameliyatı kapsamında fazla meme dokusunun çıkarılması sayesinde meme kanseri riskinin azaltılması söz konusu olabilir.

Meme küçültme İstanbul ve çevresinde başarılarıyla öne çıkan Op. Dr. Evren İşçi’nin en çok uyguladığı estetik cerrahi prosedürlerinden biridir. Op. Dr. Evren İşçi meme küçültme ameliyatlarında başarılı ve doğal sonuçlar elde edebilmek için her hastasını titizlikle muayene eder, hastanın ihtiyaçlarını belirler ve beklentilerinin gerçeğe uygunluğunu değerlendirir. Hasta özelinde belirlediği teknikleri uygulayarak başarılı bir operasyon sürecine imzasını atar.

Meme Küçültme Neden Yapılır?

Meme küçültme, göğüslerin hacmini azaltarak ideal formunu kazanmasını sağlamak amacıyla uygulanan bir estetik cerrahi prosedürüdür. Ortalama 2 ila 2.5 saatte ve genel anestezi altında gerçekleştirilir. Meme küçültme ameliyatında kullanılan teknik hasta özelinde değişiklik gösterebilir. Ameliyat sonrası kalacak kesi izlerinin yeri de kullanılan tekniğe göre farklı farklı olabilir. Bununla birlikte meme küçültme ameliyatından sonra sağlıklı ve hızlı bir iyileşme sürecinin yaşanmasıyla birlikte izler zaman içinde belirginliğini kaybeder.

Meme küçültme ameliyatından sonra hafif ve orta şiddetli ağrılar hissedilmesi normal bir durumdur. Söz konusu ağrıları kontrol altına almak için doktorun reçete ettiği basit ağrı kesiciler düzenli olarak kullanılmalıdır. Buna ek olarak, reçete edilen farklı ilaçlar varsa bunlar da aksatılmadan alınmalıdır. Hastanın bandajları genellikle ameliyatı takip eden 2 ya da 3 gün sonra çıkarılır. Bu sürede hastalar yavaş yavaş günlük yaşantılarına dönmeye başlasa da, ameliyatı takip eden 2 ila 3 hafta süreyle sporcu sütyeni kullanılması söz konusudur. Ameliyattan sonra konforlu bir iyileşme süreci yaşanabilmesi için doktorun tavsiyelerine eksiksiz bir şekilde uyulması gerekliliği göz ardı edilmemelidir. Meme küçültme prosedürleriyle ilgili tüm her şey için https://evrenisci.com/meme-kucultme/ adresinden ulaşabilirsiniz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.