Kadıköy’de Kiralık Daire Fiyatları

Kadıköy’de Kiralık Daire Fiyatları
Kadıköy, İstanbul’da yaşamak isteyenlerin en çok akın ettiği semtlerden biridir.

Hal böyle olunca da hem çalışanlar hem de öğrenciler, Kadıköy kiralık daire arayışına girmektedir. Sizler de yeni yerleşim yerinizi Kadıköy olarak belirlediyseniz, bölgedeki kiralık daireler hakkında detaylı bilgi almak için yazının devamını okuyun!

Kadıköy’de Yaşamak İçin Nedenler

Kadıköy, burada yaşamak isteyenler için birçok sebep sunuyor. Özellikle çalışanların ve öğrencilerin vazgeçilmez bölgesi olan Kadıköy, işyerleri ve okul gibi bölgelere yürüme mesafesinde çok sayıda kiralık daireye yer veriyor.

Kadıköy Türkiye’nin en üniversitelerinden olan Marmara Üniversitesi ve İstanbul Devlet Konservatuarına ev sahipliği yapmaktadır. Bu nedenle Kadıköy pek çok öğrencinin yaşam merkezi haline geliyor. Böyle olunca da öğrenciler daha rahat yaşayabilmek için kiralık daire arayışına giriyor. Kadıköy de öğrenciler için üniversite yakınlarında çok sayıda kiralık daireye ev sahipliği yapıyor.

Kadıköy, sadece öğrenciler için değil çalışan kesim için de büyük bir ulaşım kolaylığı sağlıyor. Hastanelere, şirketlere, dükkanlara yakın konumlanan kiralık daireleri ile çalışanlara büyük bir kolaylık sunuyor. Bunun dışında semtte bulunan otobüs, dolmuş, metro, Marmaray ve tramvay gibi çeşitli toplu taşımalarla da daha uzak bölgelere ya da diğer semtlere kolaylık erişmeniz mümkündür.

Kadıköy, sahil kenarında konumlanmış olmasıyla da birçok kişi için yaşanılabilir bir semt haline geliyor. Özellikle Boğaz manzaralı kiralık daireleriyle kendine hayran bırakan Kadıköy, deniz yolu ulaşımıyla da halkına kolaylık sağlıyor. Bu yüzden Kadıköy’de yaşayanlar için şehrin en popüler semtlerinden olan Karaköy, Eminönü, Kabataş, Bakırköy başta olmak üzere turistlerin vazgeçilmez noktaları olan adalara kadar her yere kolay bir ulaşım imkanı bulunmaktadır. Bu sayede hafta sonu tatillerinizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kadıköy’de yaşamak ayrıca günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz konusunda da kolaylık sağlıyor. Semtin çeşitli bölgelerinde bulunan birçok mağaza, dükkan, alışveriş merkezleri ile günlük ihtiyaçlarınızı vakit kaybı yaşamadan giderebilirsiniz. Özellikle semtin merkezinde bulunan Kadıköy kiralık daire istediğiniz yere istediğiniz zamanda yürüyerek gidebilirsiniz.

Kadıköy’de Çeşitli Aktivitelere Katılın

Kadıköy, bölgede yaşayanlar için çeşitli sosyal aktivitelere de yer veriyor. Özellikle sanat konusunda oldukça iyi olan Kadıköy’de çok sayıda tiyatro oyunları ve sinemalar yer almaktadır. Sizler de sanata ilgiliyseniz Kadıköy’de yaşamak tam size göre. Kadıköy ayrıca sanat dolu sokakları ve tarihi evleriyle de birçok kişinin ilgisini çekiyor.

Kadıköy’de temiz bir deniz ve doğa havası almak da mümkündür. Günün her saatinde en yakın bir parka giderek ya da sahil kenarına giderek temiz bir doğa havası alabilirsiniz. Bununla birlikte gece hayatı sevenler için barlar sokağında çeşitli mekanlar bulunmaktadır. Özellikle öğrencilerin en uğrak noktalarından biri olan barlar sokağı, Kadıköy’ün popüler yeridir.

Kadıköy Kiralık Daire Fiyatları Nedir?

Kadıköy, her bütçeye uygun kiralık dairelere ev sahipliği yapmaktadır. Ancak fiyatların düşük ya da yüksek olmasını etkileyen birçok faktör bulunmaktadır. Kiralık dairelerin fiyatlarını etkileyen başlıca nedenlerden biri konumdur. Özellikle sahil kenarında ya da Kadıköy merkezde bulunan kiralık dairelerin fiyatları daha yüksek olmaktadır. Bununla birlikte bina yaşı, doğalgazın bulunması, oda sayısı, metrekaresi, banyo sayısı gibi pek çok özellik; kiralık daire fiyatlarını etkilemektedir.

Sizler de Kadıköy’de yaşamak istiyorsanız Kadıköy kiralık daireler için sitemizi inceleyebilirsiniz. Sitemizde her bütçeye uygun kiralık daireler bulunmaktadır. Dolayısıyla kendi belirlediğiniz ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun kiralık daireyi bularak Kadıköy’e yerleşebilirsiniz. Ayrıca Kadıköy kiralık dairehakkında daha detaylı bilgi almak için de iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.