Ameliyatsız ve Kalıcı Yüz Gerdirme

Ameliyatsız ve Kalıcı Yüz Gerdirme
Estetik operasyonlar genel anlamda anestezi ortamında ve bıçak altında gerçekleşir.

Ancak gelişen teknolojiyle beraber ameliyatsız yüz germe işlemleri kolay bir şekilde gerçekleştirebilir. Uzun süre kalıcı olması da insanların tercih etme sebepleri arasında yer alır.

Ameliyatsız Yüz Germe Nedir?

Kişilerin daha sıkı, genç ve pürüzsüz bir cilde sahip olması için çeşitli yöntemler tercih edilirken son dönemlerde ameliyatsız yüz germe yöntemleri sıklıkla tercih edilir. Bunlar aslında cerrahi seçenekler için oldukça önemli bir alternatiflerdir. Uygulanacak olan bölge üzerinde çok çeşitli gençleştirme yöntemleri uygulanabilir.

Ameliyatsız Yüz Germe Kimlere Uygulanır?

Ameliyat olmadan yüz germe ameliyatlarını yapabilmek için belirli şartların geçerli olması gerekir. Yaş alma ile beraber yüzde sarkma ve kırışıklık oluşması ameliyatsız yüz germe için uygundur. Aynı zamanda kişinin 18 yaşını doldurmuş olması da gerekir.

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

Şu an tek bir ameliyatsız yüz germe yöntemi yoktur. Oldukça fazla çeşidi ve yöntemi bulunur. Bunlar genel anlamda kişilerin ihtiyaç ve isteklerini yönelik olarak değişir. Cilt tipine ve yaşanan sorunlara bağlı olarak farklı yöntemler doktorlar tarafından belirlenir. Doktorlar tarafından tercih edilen ameliyatsız yüz germe yöntemleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Mezoterapi
  • PRP
  • Altın iğne
  • İp askılama
  • Fotona
  • HİFU
  • Dolgu
  • Botoks
  • Scarlet
  • Somon DNA
  • Lazer
  • Kimyasal Peeling Uygulamaları
  • HydraFacial

Karın Germe Ameliyatı Nedir?

Karın üzerinde oluşan deri sarkmaları ve fazla yağlanmalar sonucunda çeşitli deformasyonlar ortaya çıkabilir. Karnın kesilerek şekillendirmesi için yapılan karın germe ameliyatı ise genelde kadınlar daha sonrasında en çok tercih edilen estetik cerrahi operasyonlarından biridir. Aslında fazla kilolar alındığı için bu bölgede eski haline dönmek biraz zor olabilir. Bu anlamda karın germe ameliyatı sıklıkla tercih edilir.

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır? Kimlere Uygulanır?

Uzman ve plastik cerrahi tarafından gerçekleştirilen karın germe ameliyatı genel anlamda anestezi ile yapılan bir yöntemdir. Birkaç saat süren karın germe ameliyatı özellikle karın bölgesinde yağlanma olan, bağışıklık sistemi yüksek olan 18 yaşından büyük olan kişilere uygulanabilir.

Anestezi yapıldıktan sonra gerekli olan bölgeye kesilerin yapılmasıyla ve dış kısımda bulunan derinin alınmasıyla karın germe ameliyatı başlar. Aynı zamanda burada bulunan fazla deri veya dokunun alınması sonucunda karın kasları güçlendirilmesi amaçlanır. Cilt dokusu en baştan dizayn edilerek düzgün bir cilde ulaştırılabilir. Dikişler de yapıldıktan sonra ameliyat süreci tamamlanır.

Karın germe operasyonu kişiden kişiye değişiklik gösterdiği için karın germe ameliyatı fiyatları ameliyattan önce ya da sonra mutlaka doktora görüşülmelidir. Aynı zamanda ameliyat sonrası yapılması gerekenlerin bilgisi doktordan alınmalıdır.

Karın Germe Ameliyatı İyileşme Süreci

Her ameliyatta olduğu gibi karın germe ameliyatının sonrasında da kişiden kişiye göre değişen bir iyileşme süreci bulunur. Ameliyattan önce karın germe ameliyatı fiyatları mutlaka doktordan önce görüşülmesi gerekiyor. Doktor buna yönelik olarak bir plan çizecektir. Aynı zamanda alternatif sunar.

Karın germe ameliyatı sonrasında dikkat edilmesi gereken belirli noktalar vardı. Ameliyattan altı ay sonra tam iyileşme gözlemle. Bu anlamda bu süre içerisinde mutlaka doktorun dediklerini uygulamak ve beslenmeye dikkat etmek önemlidir. Bununla beraber karın germe ameliyatı iyileşme sürecinde fiziksel aktivitelerin yapılması da önemli bir durumdur.

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın germe ameliyatı gibi estetik ameliyatlar da fiyatlar çok çeşitli etkenlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bunlar arasında karın germe ameliyatı fiyatları ameliyatın yapılacak klinik ya da hastane yönelik olarak değişir. Aynı zamanda hastanın karın bölgesindeki deformasyonu, kullanılacak olan yöntem, cerrahın tedavisi, ameliyat sonrasındaki bakım hizmetleri de fiyatları değiştirecek etkenler arasında yer alır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.