Acar Butik: Türkiye'nin Her Noktasına Moda Ulaştırıyor

Acar Butik: Türkiye'nin Her Noktasına Moda Ulaştırıyor
1998 doğumlu genç girişimci Yunus Emre Acar tarafından kurulan Acar Butik, 2018 yılında başlayan moda serüvenini her geçen gün ileri taşıyor.

1998 doğumlu genç girişimci Yunus Emre Acar tarafından kurulan Acar Butik, 2018 yılında başlayan moda serüvenini her geçen gün ileri taşıyor. Türkiye'nin birçok bölgesindeki müşterilere sezonun en tarz parçalarını ve modanın sıcaklığını taşıyan Acar Butik, işini severek yapan, genç, dinamik ve insanlara daha iyi hizmet vermeyi kendine prensip edinen bir ekiple çalışıyor.

Acar Butik, Türkiye'nin doğusundan batısına kadar her coğrafyada, herkesin beğenerek giyebileceği kıyafetleri en uygun fiyatlarla sunuyor. Bugün emin adımlarla ilerleyen Acar Butik, her ay on binlerce ürün satışı ile müşterilere diledikleri gibi hizmet sunuyor. Whatsapp ve telefon ile sipariş seçeneklerini de içeren pratik, hızlı ve güvenli alışverişi müşterilere sunan Acar Butik, tüm kredi kartı ve kişisel bilgileri SSL (Secure Socket Layer) sistemi ile koruyor ve 128 bit ile şifreliyor. Bu sayede yapılan tüm alışverişler güvenli oluyor. Kapıda ödeme ve tüm banka kartlarına 9 taksite kadar birçok seçenek ile hizmet veren Acar Butik, her daim müşteri memnuniyeti ilkesini ön planda tutuyor.

Acar Butik'te hızlı teslimat, uygun fiyat, kaliteli ürün, güvenli alışveriş, 7/24 destek, farklı ödeme seçenekleri ve daha pek çok fırsat müşterileri bekliyor. "Modayı yakalamak ve farklı tarzları uyum içinde birleştirmek artık zor değil!" diyen Acar Butik, ailesinin bir parçası olmanın sağladığı bütün ayrıcalıklardan müşterilerin keyifle faydalanmasını sağlıyor.

Acar Butik, Türkiye'nin her noktasına moda ulaştırıyor ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı kendine ilke edinmiş bir butik olarak yoluna devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.