Son Dakika:Video Haber...Koca şiddetinden kaçtı,babasından kurtulamadı...

Koca şiddetine maruz kaldığı için döndüğü baba ocağında bu sefer de babası tarafından bıçaklanan Ümmü Gülsüm A. hastanede hayata tutunmaya çalışıyor. Genç kadını bıçaklayan baba tutuklandı.

Edinilen bilgiye ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Ümmü Gülsüm A., önce Yüreğir Devlet Hastanesi’ne ardından da Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. O sırada Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, saldırganı yakalamak için harekete geçti. Bir süre kaçan İsa D. , gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Hastanede yaşam mücadelesi veren genç kadın babasından şikayetçi oldu. Ümmü Gülsüm A., ilk ifadesinde “Daha önce de bir iki defa bıçak çekmiş beni korkutmuştu. ‘Bize bunu niye yaptın’ diyerek bir anda üzerime saldırdı. Cebinden bıçağı çıkardı ve öncelikle göğsüme daha sonra boynuma vurdu” dediği öğrenildi.

Genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Zanlı baba ise ifadesinde “Bir an çok sinirlendim şuurumu yitirdim bıçakladım. Çok pişmanım” dediği öne sürüldü. Zanlı, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.