Acı son! Hastalıklarla boğuşan anne-kız evlerinde ölü bulundu

Yaşadıkları evde farklı odalarda cansız bedenleri bulunan anne ve kızının cenazeleri yakınları tarafından morgdan teslim alındı.

Olay, dün  Antalya’nın Kepez ilçesi Ulus Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerindeki 7 katlı apartmanın 2'nci katında meydana gelen olayda; eşinden boşanmış anne ve kızından haber alamayan apartman görevlileri, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, kapıyı açan oymayınca itfaiyeden yardım istedi.

ANNE-KIZ HAREKETSİZ BULUNDU

İtfaiye merdiveniyle 2'nci kattaki evin penceresinden giren polis, hareketsiz halde yatan anne Müşerref Seder (71) ve kızı Semra Pişkin (32)ile karşılaştı. Polis ekipleri, içerideki koku nedeniyle özel maske taktı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede anne ve kızının hayatını kaybettiği belirlendi.

HASTALIKLARLA BOĞUŞUYORLARMIŞ

Genç kızın epilepsi hastası olduğu, annesinin de kronik rahatsızlıkları bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı'nın ilk incelemesi sonucu, doğal ölüm olarak değerlendirilen anne ve kızının cansız bedeninin morga kaldırılacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İhbarın ardından olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri, anne ve kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Semra Pişkin’in epilepsi hastası olduğu öğrenildi. Cenazeler savcının olay yeri incelemesinin ardından ölüm sebebinin netlik kazanması için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Adli tıpa gelen ailenin diğer kızı Selda Şeber ve oğlu İzzet Pişkin cenazeleri teslim aldı.

Anne ve kızın cenazelerinin nerede toprağa verileceğine aile tarafından gün içerisinde karar verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.