Video Haber...7 kişiyi vurup otomobille üzerlerinden geçmeye çalıştılar; o anlar kamerada

Otomobille gelen kişilerin akraba 7 kişiye, av tüfeği ve tabanca ile ateş açıp, üzerlerinden geçmeye çalıştığı anlar, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.Kentte, boşanan çiftin aileleri arasında husumet oluştu. Karşıyaka Mahallesi'ne dün akşam saatlerinde otomobille gelen ailenin fertleri, evlerinin önünde duran diğer ailenin bireylerine av tüfeği ve tabanca ile ateş açtı.

ARACIYLA YARALILARIN ÜZERİNDEN GEÇMEYE ÇALIŞTI

Şanlıurfa'da şüpheliler, yere yığılan yaralıların üzerinden otomobille geçmeye çalışarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda  polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan bir çocuk ile Ömer D., Serhat D., Melek D., Fatma D., Semra D. ve Abdullah Ç., ambulansla kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, kanlar içerisinde yerde yatan yaralılara sürücünün otomobille çarpmaya çalışması yer aldı. Polis ekiplerinin, kaçan şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.

Olayın geçmişi

Şanlıurfa’da boşanma aşamasında olan çiftin ailelerinin silahlı kavgasında 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kavga, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, boşanma aşamasında olan çiftin aileleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 5 kişinin yaralandığı kavga nedeniyle bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri 3 yaralıyı ambulansla Haran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürürken 2 yaralı ise araçla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.