CHP'li başkanlar Gaziantep'te

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yaklaşık 250’ye yakın CHP'li milletvekili, belediye başkanlarıyla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, izmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş’ın yanısıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Gaziantep'te.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yaklaşık 250’ye yakın Türkiye genelindeki belediye başkanlarının yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, izmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş’ın yanısıra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu adeta Gaziantep’te gövde gösterisinde bulundular. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Gaziantep yolunda bulunan ve çevreye zarar veren taş ocakları çevresinde bulunan köylülerle sohbet etti. Ve İmamoğlu, “Bu taş ocakları kaldırılmalıdır. Doğaya zarar veriyor” derken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Mücahitler Mahallesinde bulunan Bedriye-Halil Yıldız Camii’nde Cuma namazını kıldı ve vatandaşlarla sohbet etti.

SEYİT TORUN GAZİANTEP’İN YERELİNİ KONUŞTU
CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve aynı zamanda yerel yönetimlerden sorumlu eski Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Gaziantep’in belediyecilik konusunda geri olduğunu ve beğenmediklerini, düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

ÖZTRAK VERDİ VERİŞTİRDİ
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı amanda CHP sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında Ak Parti’nin yerel yönetimlerde de başarılı olmadığını ve Gaziantep’in varoşlarına hizmet gitmediğini vurguladı.

İMAMOĞLU KÖYLÜLERİ DİNLEDİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep’e gelirken toş ocaklarının bulunduğu köyleri gezerek buradaz köylüleri dinledi. Ekrem İmamoğlu’na köylüler taş ocaklarının kaldırılmasını iletirken İmamoğlu ise, “Bu taş ocakları doğaya zarar veriyor. Kaldırılmasından yanayım” dedi.

MANSUR YAVAŞ CUMA NAMAZINA KATILDI
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geldiği Gaziantep’te Cuma namazını Mücahitler Mahallesinde bulunan Bedriye-Halil Yıldız Camii’nde kıldı. Cuma namazı çıkışında ise vatandaşlarla sohbet eden Yavaş, daha sonra otele geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.