Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentteki yeni yol çalışmalarını inceledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından KÜSGET Sanayi Sitesi ve GATEM ile şehir merkezini birbirine bağlayacak yeni yol çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Fevzi Çakmak Bulvarı asfalt yenileme çalışması, GAZİRAY projesi kapsamında yer altına alınan beş bin metrelik hattın üzerine açılacak yol çalışması, Milli Egemenlik Caddesi kaldırım çalışması ve Nihat Özdemir Caddesi'nde bin 100 metrelik yeni taş duvar çalışmasını yerinde inceledi.

İncelemeler sonrası açıklama yapan Şahin, salgın döneminde şehri tam bir şantiyeye dönüştürdüklerini hatırlatarak, "Her krizin fırsatları var. Biz ekiplerimizle şu anda şehrin her noktasındayız. Şehir çok hızlı büyüyor. Şehrin büyüme gücüyle beraberinde yeni yollar, altgeçit, üstgeçitler, yeni GAZİRAY projemizle şehrin yaşam kalitesini ilgilendiren altyapı, üstyapı ve yeni yol çalışmalarıyla ilgili arkadaşlarımız sürekli sahadalar. Köprü bitip buradaki yollar açıldığında hem D-400 rahatlayacak hem de KÜSGET ve GATEM rahatlayacak." değerlendirmesinde bulundu.

Yeni açılan yol hakkında teknik bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan ise Gaziantep'in trafiğini rahatlatacak yeni bir yol kazandıracakları kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.