Amazon Bombayı Patlattı, The Rings Of Power Fragmanı Geldi! Fragmanda Öne Çıkanlar Dudak Uçuklatıyor!

HBO’nun, dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones evreninden bir hikayeyi ele alan dizisi House of Dragon’un ilk bölümü yoğun ilgi gördü. Bu ilgiyi yakalamak isteyen Amazon, yakında yayınlanacak olan Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power için muhteşem bir fragman yayınladı. İşte detaylar…

Tüm dünyada uzun yıllar boyunca büyük ve yoğun bir ilgi ile izlenmiş olan Game of Thrones evreninden bir hikayeyi ele alan House of Dragon dizisi, kısa sürede çok geniş kitlelere yayılmayı başardı. Çok geniş kitleler tarafından izlenen ve kısa sürede sosyal medyada gündem olan bu başarılı yapımın ardından gözler Amazon’a çevrildi.

Amazon da House of Dragon’un yarattığı rüzgardan payını almak üzere, dünyanın en başarılı yapımlarından biri olan Yüzüklerin Efendisi’nin dizisi The Rings of Power (Güç Yüzükleri) dizisi için yeni bir fragman yayınladı. Güç Yüzükleri dizisinin fragmanı da yine yoğun bir ilgi ile karşılaştı.

FRAGMANI ORTALIĞI KASIP KAVURDU

Amazon platformunda yakında izleyici karşısına çıkacak olan, Yüzüklerin Efendisi gibi efsane bir film serisinin dizisi olan Güç Yüzükleri dizisinin fragmanı, ilk sezon adına bir vitrin gibi değerlendirildi. Amazon platformunun Rings of Power (Güç Yüzükleri) dizisi için 465 milyon dolar harcadığı söyleniyordu ve yayınlanan fragmanda, prodüksiyonun oldukça geniş bir bütçe ile hazırlandığı görülebiliyor. İzleyiciler, fragmanda öne çıkan sahnelerin oluşturduğu etkiyi sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor.

BÜTÇENİN BOYUTLARI ANLAŞILIYOR

Güç Yüzükleri dizisinin Amazon tarafından yayınlanan fragman görüntülerinde Galadriel ve Elrond gibi karakterlerin arasındaki diyaloglar, aslında dizinin ana konusu olan İkinci Çağ’daki mücadelenin de ipuçlarını veriyor. Ancak fragmanı izleyen izleyiciler, görüntülerin, diyalogların önüne geçtiğini ifade ediyor. Görsel yönü oldukça güçlü görünen Güç Yüzükleri dizisinin fragmanında, ekranda görülen her sahnede sinematografi, kostüm tasarımları ve görsel efektler için çok ciddi bütçeler ayrıldığı anlaşılıyor.

GÜÇ YÜZÜKLERİ NE ANLATACAK?

Güç Yüzükleri dizisi, beklendiği gibi yine J.R.R. Tolkien’in imzasını taşıyan The Silmarillion’dan da izler taşıyor. Dizinin adından da anlaşılabileceği gibi Güç Yüzükleri dizisinin hikayesinde ve Sauron’un Orta Dünya’ya dönüşü ele alınacak. 5 sezon olarak planlanan dizinin ilk bölümü 2 Eylül’de izleyici karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.