Kaçış Dizisinden Yeni Fragman Geldi! Zeynep’in Sözleri Ortalığı Karıştıracak!

14 Haziran’da Türkiye’deki yayın hayatına başlayan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olan Kaçış dizisi tüm dikkatleri çekmeyi başardı. Gerilim dolu anların bol olduğu dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Engin Akyürek’in oyunculuk dersi verdiği dizinin yeni bölüm fragmanı dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Kaçış dizisi, son yılların en çok dikkat çeken yapımlarından biri olmayı başardı. O3 Medya ve Same Film ortak imzasıyla izleyici karşısına çıkan Kaçış dizisi, The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu olan Disney Plus’ın, ilk Türk dizisi olarak da dikkat çekiyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor ve dizinin senaryosunu da Ali Doğançay kaleme alıyor. Dizinin hikayesini de kaleme almış olan başarılı oyuncu Engin Akyürek, aynı zamanda dizinin başrolünde “Mehmet Yücel” karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Büyük bir ilgi ile takip edilen diziden yeni bölüm fragmanı da geldi.

Yeni Bölüm Fragmanı Merakları Katladı

Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu isimlerinin başrollerinde yer aldığı Kaçış dizisi, ilk bölümünden bu yana tüm dikkatleri çekmeyi başardı. Gerilim ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyicilere nefessiz anlar yaşatan dizinin yeni bölüm fragmanı da dikkatleri çekti. Dizinin yeni bölüm fragman görüntüleri, izleyicileri yeni bölümde de bol bol aksiyon ve gerilim dolu anların beklediğini gösterdi. Sunduğu atmosferi ile izleyicilerin soluksuz şekilde ekran başında kalmasını sağlayan Kaçış dizisinin yeni bölümünde, Türkiye’ye dönmek için Hattat bölgesinden kaçmaya çalışırken Zeynep’in (İrem Helvacıoğlu) Mehmet’e söylediği “Ben yapamayacağım, gelemem” sözleri merakları fazlasıyla artırıyor.

Kaçış Dizisinin Konusu Ne?

Kaçış dizisinde genel olarak sınır ötesine gizli bir şekilde geçen bir grup gazetecinin, baskın sonucunda radikal bir örgütün eline düşmelerini ve bu aşamadan sonra yaşadıkları dramları konu olarak ele alıyor. Değişimleri ve kaçış hikayeleri ile izleyicileri kısa sürede derinden etkilemeyi başaran bir yapım haline gelen Kaçış dizisinin başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu isimleri yer alırken, dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Levent Ülgen ve Aras Aydın gibi isimler de yer alıyor. Dizi 8 bölümden oluşuyor ve haftalık bir bölümle izleyici karşısına çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.