Emin Saçmacı: Ovion, Türk tüketicisine yeni bir soluk getiriyor

Emin Saçmacı: Ovion, Türk tüketicisine yeni bir soluk getiriyor
Teknolojinin hızla değiştiği ve geliştiği günümüzde, yerli ve milli bir teknoloji markası olan Ovion, Türk tüketicisine yeni bir soluk getiriyor.

Ovion CEO’su Emin Saçmacı, Ovion'un vizyonunu ve misyonunu, yerli teknolojinin önemini ve Türkiye'nin 100 yılı projesi kapsamındaki rolünü paylaştı. Teknoloji sektöründeki yenilikçi yaklaşımlarını ve tüketicilere sunulan fırsatları anlattı.

ekran-resmi-2024-03-13-11-49-20.png

Ovion'un arkasındaki isim olan Emin Saçmacı, Türkiye'nin teknoloji alanındaki potansiyelini ve gelecek planlarını paylaşarak, markanın Türkiye ve dünya çapındaki yerini hakkında bilgiler verdi.
Ovion CEO’su Emin Saçmacı yaptığı açıklamada; ’OVION, yerli ve milli teknoloji konusunda önemli bir adımı temsil ediyor. Herkesin en son teknolojiye erişim hakkına sahip olması gerektiğine inanan bir misyonla ortaya çıktı.

ekran-resmi-2024-03-13-11-49-30.png

Arkasında uzun yıllara dayanan bir başarı öyküsü ve güçlü bir repütasyon bulunan Ödül markasının genç nesli olarak, teknoloji sektöründe yeni bir heyecanla yola çıktık. Amacımız, yerli ve milli bir teknoloji markası olarak Türkiye'yi uluslararası alanda temsil etmek ve gururla dünyaya açılmak.
Türkiye'de istihdamı ve yerli üretimi ön planda tutarak ekonomiye katkı sağlamayı hedefliyoruz. OVION, herkesin bütçesine uygun ürünler sunarak, tüketicilere güncel teknolojiye erişme imkanı sağlıyor ve Türk personeline güvenerek ülkemizin teknoloji alanında da var olabileceğini kanıtlıyor.
OVION, sektörde fark yaratmak ve en son teknolojiyi herkesin kullanımına sunmak için çeşitli adımlar atmıştır. Örneğin, NFC özelliğini giriş seviyesi modellerine ekleyerek kullanıcı deneyimini geliştirdik. Ayrıca, hızlı şarj teknolojisi ve yüksek performanslı çipler gibi özelliklerle donatılmış modellerimizle dikkat çekiyoruz.

ekran-resmi-2024-03-13-11-49-40.png

Türk insanının yaratıcılığını ve keşfetme arzusunu desteklemek amacıyla AR-GE yatırımlarına büyük önem veriyoruz. Üretim tesisimizi Kayseri'de kurarak, Anadolu'nun gücünü ve çalışkanlığını markamıza yansıtıyoruz.
Müşterilerimize sürprizlerle dolu bir alışveriş deneyimi sunuyoruz. Her telefonla birlikte kırılmaz cam ve telefon koruyucu kılıf gibi aksesuarlar hediye ediyoruz. Ayrıca, V10 Lite ve V20 Pro modelleri için kablosuz kulaklık, V30 Ultra modeli için ise kablosuz kulaklık ve akıllı saat gibi ekstra hediyeler sunuyoruz.
Teknik servis ağımız ve garanti kapsamımızla da müşterilerimize güvence sağlıyoruz. KVK ile anlaşmalı olmanın yanı sıra, kendi teknik personelimizle sunduğumuz hizmetle kullanıcı memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

OVION, Türkiye'nin teknoloji alanındaki gelişimine katkı sağlayarak, ülkemizi uluslararası arenada temsil etmeyi hedefliyor. Türkiye'nin 100. yılı projesi kapsamında, yerli ve milli bir marka olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye hazırız’ dedi.

Daha fazla bilgi için bizi ziyaret edebilirsiniz:
https://ovion.com.tr/
https://www.instagram.com/ovionturkiye/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.